Šta je novo?

Snimac telefonskih razgovora

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Treba mi program pomocu kog bih mogao da snimam telefonske razgovore, koji se obavljaju preko moje fiksne linije, linije na koju mi je i komp-modem povezan. Pretpostavljam da je to moguce, s'obzirom da sam cini mi se takav nekakav program i video 2001 ili 2002 godine u Mikru, ali mi tad nije bio potreban.

Bitno mi je da razgovore snima u nekom normalnom formatu (da to mogu kasnije i da preslusam) i po mogucstvu da je besplatan.

Pozdrav

U okviru programa Winfax Pro bila je i telefonska sekretarica koju sam koristio , takodje postoji program koji se zove Advanced Call Center ACC ako se ne varam , bio je spominjan tu na forumu ranije

nasao sam SPY Modem program jos samo da ga isprobam

Ma za*ebi modem spy, nije on nista posebno, a povrh svega sadrzi i spyware. Po meni najbolji koji sam isprobao do sada je RedCall (1.0.0.5 je verzija koju ja imam) i radi bez problema vec godinu dana...

A da li je moguce preko ADSL modema odnosno nekog programcica telefonirati ili snimati razgovor? Voleo bih da postoji takav programcic.
Znam da ADSL modemi nisu voice modemi. Moj dialup modem je odavno "izleteo" iz komjutera 🙂
poz

Za modem spy kaze:

System requirements:
Operating system:
Windows 95/98/ME/2000/2003/XP
Computer: Pentium 100 MHz, 16 MB of RAM or better.
Voice modem. Program does not work with DSL, ADSL and cable modems.
Sound card with microphone attached (optional).

Mozda postoji neki drugi programcic za ADSL modeme???

Poslednja izmena od urednika:
Ma za*ebi modem spy, nije on nista posebno, a povrh svega sadrzi i spyware. Po meni najbolji koji sam isprobao do sada je RedCall (1.0.0.5 je verzija koju ja imam) i radi bez problema vec godinu dana...

Jel je za taj RedCall potreban voice modem da bi radio kako treba?

Niko da odgovori da li je moguce preko ADSL modema telefonirati uz pomoc sluski i mikrofona naravno???!!

Niko da odgovori da li je moguce preko ADSL modema telefonirati uz pomoc sluski i mikrofona naravno???!!

Mislim da ne moze. ADSL koristi opeg od 25.875 kHz pa navise, da se ne bi mesao sa govornim signalom koji zauzima do 4 kHz. Da govorni signal i smetnje iz telefonane bi smetale ADSL-u, potrebno je da se oni razdvoje filtrom. Signal koji dolazi do ADSL modema je vec isfiltriran (uklonjen mu je deo ispod 25 kHz), tako da je govorni signal nedostupan.
Pogledaj detaljnije sta kaze Wiki.

Nazad
Vrh Dno