Šta je novo?

Sms2Mail, Sms2Web na www.mirijevo.com

acatheking

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2003
Poena
610
Sta mislite o SMS servisima koje sam napravio na sajtu www.mirijevo.com? Konkretno, sajt je u izradi a ovim putem samo trazim misljenje o pomenutim servisima.
Unapred hvala.

Pa nekapiram svrhu, ali koliko nagadjam to bi trebala da bude kao neka knjiga utisaka na Net-u, ali cemu onda slanje sa mobilnog ?

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa nekapiram svrhu, ali koliko nagadjam to bi trebala da bude kao neka knjiga utisaka na Net-u, ali cemu onda slanje sa mobilnog ?

Istog sam misljenja.Ne razumem ko bi bacao pare za sms i slao poruke da bi se videle na net-u. Bolje se malo potrudi da, ako je moguce, dobijes od Absolut-a mogucnost da se poruke salju sa net-a za dz. Time bi sigurno privukao dosta korisnika.
btw Dizajn je prilicno dopadljiv
Keep up the good work

Pa mislio sam (ako sve to zazivi) to bude jedna kolekcija zanimljivih SMS poruka na Internetu. Zato sam ih i razvrstao u razlicite kategorije.

@npetar:
Kako mislis da izvedem to slanje za dz? Spreman sam to odmah da omogucim, ako neko zeli da mi bude sponzor, koji ce da placa mobilnom operateru SMS poruke.

Cao "komso",i sada da neko kaze Mirijevo selo !?Malo sutra imamo i svoju prezentaciju.
I ja sam iz Mirijeva,ako ti trebaju neki snimci mirijeva kamerom,ili da izvucemo fotke na kompu(grab frame)iz snimka,da stavis na internet prezentaciju tu sam kontaktiraj me privatnom porukom.

Samo napred!!!

Stefan1 je napisao(la):
i sada da neko kaze Mirijevo selo !?Ma

i sada neka neko kaže da svako selo nema prezentaciju ;)

Gos'n vodnice, nemojte da Vam razalujemo cin i postanete mladji vodnik :) Odakle si, ako nije tajna? Bilo bi lepo da svako naselje u Beogradu ima svoju prezentaciju.

acatheking je napisao(la):
Odakle si, ako nije tajna?

Moje selo veće od Pariza... a zove se SOPOT.

:d

vodnik je napisao(la):
...

Moje selo veće od Pariza... a zove se SOPOT.

:d

Nije Vece nego lepse... :beat:

Vrh Dno