Aponen je napisao(la):Prijatelju dragi, pa ovo je treci thread na ovu temu u poslednjih 10-tak dana!
Uostalom vest je bila na mnogim medijima!
JOBAH je napisao(la):Ljudi, zasto samo do 15. Oktobra? U cemu je fora?
Blade Runner je napisao(la):Ono što mene interesuje je ko je kriv što ovaj osnovni vid servisa nije radio sve ove godine između operatera koji se nalaze u istoj zemlji !? Voleo bih prstom da ukazem na njega!
Aponen je napisao(la):Karici su se hvalili da su oni dozvolili razmenu poruka izmedju dve mreze, na osnovu cega se moze zakljuciti da oni ranije nisu dozvoljavali isto! (elementarno moj dragi Votsone, elementarno)
Sada mozda znas u kom ce pravcu pokazivati taj prst.
P. S. Tekst u zagradi je na SRPSKOM, da se neki ne zbune kada ga budu citali, ako ga budu citali!
Aponen je napisao(la):P. S. Tekst u zagradi je na SRPSKOM, da se neki ne zbune kada ga budu citali, ako ga budu citali!
PJ je napisao(la):Delivery report? Besplatno ili...? Treba da se ukljuci ili....?
ZoNi je napisao(la)::wave;
Aponen, drago mi je da si se i ti ukljucio u ovu raspravu... cheers
PJ je napisao(la):Delivery report? Besplatno ili...? Treba da se ukljuci ili....?
Posto ja saljem sa obe na obe mreze (ko razume shvatice), ali nema reportova....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari