Šta je novo?

SMS sa 063 na 064 i obrnuto! RADI!

Prijatelju dragi, pa ovo je treci thread na ovu temu u poslednjih 10-tak dana!FX FX FX
Uostalom vest je bila na mnogim medijima!

Aponen je napisao(la):
Prijatelju dragi, pa ovo je treci thread na ovu temu u poslednjih 10-tak dana!
Uostalom vest je bila na mnogim medijima!

Moguce, ali ipak mnogi nisu znali za to, pa sam mislio da pomognem ljudima (zato sam i poceo recima: "Za one koji mozda ne znaju...")

Ovo su javili na medijima? Stvarno? E, ja to nisam cuo...

Izvinjavam se svima onima koje nervira ova tema (srpski: thread)

Pozdrav

PS. Cena je, po Mobtelu, ista za slanje na 063 i na 064 - to kaze njihov sajt (koji kaze i ovo:

10.06.2002.
Kompanija 063 Mobtel Srbija u probnom periodu od 10. juna do 15. oktobra, omogućila je korisnicima 063 mreže slanje SMS poruka korisnicima 064 mreže...
***obratite paznju na datume! Sta posle toga?

Ljudi, zasto samo do 15. Oktobra? U cemu je fora?

JOBAH je napisao(la):
Ljudi, zasto samo do 15. Oktobra? U cemu je fora?

Fora je u tome, sto je to ustvari samo probni period rada te usluge, pa mora da ima svoj pocetni i kranji datum.....sta ce biti posle...ne znam...ali znajuci nase operatere, nece biti dobro (po nas korisnike :D)...

Fora je u tome što će od 15. oktobra to koštati 5 dinara :)
Od Mobtela nije ni za očekivati nešto drugo.

Ono što mene interesuje je ko je kriv što ovaj osnovni vid servisa nije radio sve ove godine između operatera koji se nalaze u istoj zemlji !? Voleo bih prstom da ukazem na njega!

Blade Runner je napisao(la):
Ono što mene interesuje je ko je kriv što ovaj osnovni vid servisa nije radio sve ove godine između operatera koji se nalaze u istoj zemlji !? Voleo bih prstom da ukazem na njega!

Karici su se hvalili da su oni dozvolili razmenu poruka izmedju dve mreze, na osnovu cega se moze zakljuciti da oni ranije nisu dozvoljavali isto! (elementarno moj dragi Votsone, elementarno)
Sada mozda znas u kom ce pravcu pokazivati taj prst.

P. S. Tekst u zagradi je na SRPSKOM, da se neki ne zbune kada ga budu citali, ako ga budu citali!

Aponen je napisao(la):
Karici su se hvalili da su oni dozvolili razmenu poruka izmedju dve mreze, na osnovu cega se moze zakljuciti da oni ranije nisu dozvoljavali isto! (elementarno moj dragi Votsone, elementarno)
Sada mozda znas u kom ce pravcu pokazivati taj prst.

P. S. Tekst u zagradi je na SRPSKOM, da se neki ne zbune kada ga budu citali, ako ga budu citali!

Svaka firma ima svoj "renome" pa i Mobtel... Uzas!

Delivery report? Besplatno ili...? Treba da se ukljuci ili....?
Posto ja saljem sa obe na obe mreze (ko razume shvatice :)), ali nema reportova....

PJ je napisao(la):

Za potvrdu prispeca (valjda je to pravilan srpski izraz?) na 064 naplacuju, koliko se ja prisecam, 1,09 din

ZoNi je napisao(la):
:p :wave;

Aponen, drago mi je da si se i ti ukljucio u ovu raspravu... cheers

E pa i meni je drago da je tebi drago!!! (D) :cool:

Nemoj da preteramo da ne natrci neko iz vlasti (moderatora), pa da nastradamo!

Drugarski pozdarv!

PJ je napisao(la):
Posto ja saljem sa obe na obe mreze (ko razume shvatice :)), ali nema reportova....

Na 063 je besplatno gde god da saljes poruku, ali naravno treba da se ukljuci (npr. ovako na Sony-ju J70: Messaging - Settings - Result Report; nesto slicno je i na Nokiji i Ericssonu, a verovatno i na ostalim markama)

[uzgred, PJ, imas li ti neke veze sa DrenikNet-om?]

Delivery na 63 je za dz? Ql :)
Ne, nisam ja PJ soft....ja sam obican PJ i nemam nikakve veze sa Drenikom :wave;

Delivery report se sada ne naplacuje ni na 063 ni na 064 mada na Telekomovom sajtu pise 1.09

Vrh Dno