Šta je novo?

SMS preko WEB-a i desktop-a ( for free )

Panos

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2001
Poena
660
Ukoliko nekome treba besplatno slanje sms-a preko interneta (preko WEB-a i desktop-a ) na 064 i 063:

3w . soinfo . org

P.S. za sada je neograniceno!

http://www.ptt.yu/korisnici/g/s/gsrda/poruka.htm - gde ti je 065???

Na našem sajtu sada možete ne samo besplatno slati SMS kad god želite, već i radi lakšeg korišćenja ove usluge, dovesti sve to na Vaš desktop.
Ako ne želite da šaljete SMS sa desktopa, možete slati i direktno sa glavne stranice ovog sajta čim se registrujete i ulogujete (prijavite).
Box za slanje će se pojaviti sa desne strane.

Prateći sledeća uputstva namestićete Vaš SMS prozor na desktopu koristeći Windowsov Active Desktop:
kliknite desnim tasterom miša na praznu površinu na desktopu i izaberite "Properties"

otvorite panel "Desktop", pa kliknite na dugme "Customise Desktop"

otvorite panel "Web", pa kliknite na dugme "New"

u polje "Location" upišite "http://www.soinfo.org/desktop_sms.php" bez navodnika

kliknite na "OK", pa na "Apply"
Ovo uputstvo je za korisnike koji koriste Windows XP, a za ostale verzije ovog OS-a nije velika razlika

Napomena: Morate izabrati opciju "Auto-login" za automatsko logovanje (prijavljivanje) na sajt da biste mogli koristiti slanje SMS-a sa Vašeg desktopa, pošto je slanje omogućeno samo za registrovane korisnike (registracija je besplatna)

ja imam 065 broj, znas ono 064 tj. 065!?

shta bi sa 063 'nasha mreza' bre vuno :D:D

vodnik je napisao(la):
ja imam 065 broj, znas ono 064 tj. 065!?

Ne vidim kakve veze ima pomenuti sajt, ja i 065 ????

P.S. Da je moje dozvolio bih da se salje i "napolje".

driver je napisao(la):
shta bi sa 063 'nasha mreza' bre vuno :D:D
Ne sme da pomene 063 ("skupu mrezu") jer ce da se javi 063 za repliku !!! :mrgreen:

driver je napisao(la):

Zene me jure, na mogu da disem od njih... te sam morao da promenim broj... a evo i sad me non-stop zovu i na ovaj 065... moracu i njega da menjam... :mrgreen:

Ne radi mi link.

Panos je napisao(la):
...

Koji?

soinfo.org ili vodnikov?
soinfo nije radio, a vodnikov se ucitava i kada kliknem na "Posalji poruku" izbaci da site ne postoji, jer se ocigledno kaci na soinfo. Ali danas sam probao i sve je ok linkovi rade.

Ja evo pokusavam od juce u 10-ak navrata da posaljem sam sebi poruku i nece...

Neo_Matrix je napisao(la):
Ja evo pokusavam od juce u 10-ak navrata da posaljem sam sebi poruku i nece...

Upravo sam hteo da ti posaljem par sms-a kad vidim da je i tebi proradilo.

Zone alarm??? :mrgreen: :mrgreen:

Ne, nego Norton Internet Security...
Ali sasda radi !!!

Vrh Dno