Šta je novo?

Sms Po Prijemu E-maila

• Začetnik teme Začetnik teme Jelenko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

Jelenko

Guest
Imam e-mail adresu kod beotel-a i posebno jedan poslovni sa com. Posto zelim da letujem u Grckoj i da ne moram da odlazim bez potrebe da proveravam postu u Internet cafe-u, zanima me da li je moguce da mi se po dospecu e-maila posalje o tome obavestenje putem SMS poruke. Da li neki domaci mobilni operater ima tu mogucnost i da li to zavisi i od internet provider-a.

Prijem SMS poruka u roaming kosta dosta... U tvom slucaju ako uletis na neku spam listu zatrpace ti telefon sa obavestenjima. Mozda je ipak bolje da se prosetas do nekog Internet Caffea popijes pice, pogledas mail i okacis poneku sliku na forum za one koji more nece videti 🙂

btw... Kad letujem onda ne razmisljam o poslu.

Koliko ja znam prijem SMS poruka u roamingu je besplatan. Kosta dosta kada saljes SMS poruke.

acatheking je napisao(la):
Koliko ja znam prijem SMS poruka u roamingu je besplatan.

Nije naplačuje se oko 30% od cene kao kada šalješ SMS poruku u roamingu. Npr. slanje SMS poruke je 100din, prijem je 30din.

GEOM je napisao(la):
Nije naplačuje se oko 30% od cene kao kada šalješ SMS poruku u roamingu. Npr. slanje SMS poruke je 100din, prijem je 30din.

Nisam imao takva iskustva na 064 mrezi

Pise i na sajtu da je prijem sms-a u roaming-u besplatan.

Prijem SMS u roamingu je besplatan. Bio sam pre mesec dana i znam 100% da je na 063 za DZ!

prijem je besplatan kao i uvek... jos ako u zemlji u kojoj se nalazis postoje oni fazoni happy hour i slicno i slanje je besplatno... provereno na 063 😀

Primanje je definitivno besplatno, a slanje u romingu u mrezama koje to dozvoljavaju je oko 7 ili 8 din za 064, 065 mrezu, ako se dobro secam....

Zavisi od zemlje gde si bio ja se secam cena od tridesetak dinara

Ljudi imate sve cene na sajtovima operatera. Pogled tamo i nema da boli glava.

General, dunja.....i još po nešto......

Sale99 je napisao(la):
GEOM, lupio si generalski!!! 😀

Onda ću da popričam sa nekim osobama zbog nekih stavki na mojim računima.😡

miljan je napisao(la):
Ljudi imate sve cene na sajtovima operatera. Pogled tamo i nema da boli glava.

linkovi par poruka iznad 🙂 koga mrzi da trazi...

Poslednja izmena:
Ukoliko vam dobro zvuci da saljete sms besplatno posetite
Klikni na link http://smscity.com/?rid=80641 , registruj se, unesi podatke u trazena polja
Country : zemlja
Mobile number : broj telefona
First name : ime
Last name : prezime
Password : sifra(bilo sta)
Repeat password : ponovo sifra
E-mail : mail na koji ce ti stici aktivacioni kod
Address : adresa(lupi bilo sta)
House no : broj kuce
Postalcode : postanski broj
City : grad
Date of birth : datum rodjenja
Gender pol, biras MALE-muski ili FEMALE-zenski
Phone : Prepaid
Contract- iliti postpaid

Stikliraj I agree with the General Conditions i klikni na register, proveri podatke i ponovo klikni register, i onda ce ti poslati aktivacioni mail. U njemu klinki na jedini link, i onda ce ti poslati na mob aktivacioni kod koji unosis u prazno polje i klikni na register ispod i to bi bilo to pitanja slati na [email protected]
I budite spamovani SMS porukama:bottle:

Nazad
Vrh Dno