Šta je novo?

SMS Plus na 064 ???

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobio sam danas sms sa 06471 sa obavestanjem da je omogucena nova usluga na 064 - SMS Plus.

Sta je to, a jos i ne radi? :)

Pozdrav!

To ti je neshto slichno onome shto mobtel odavno podrzava..ono Bio pa koj bioskop pa ti oni vrate poruku i kazu sve lepo..
u sushtini evo vishe informacija na
http://www.sms-plus.com

samo shto deru za neke usluge..tipa slanje logoa i melodija..uh uh..ali shta cesh 064FX

Smor!

Odoh, videh, smorih se :(

Kako jadno, a skupo (30 dinara melodija za Nokiu???).

Hvala u svakom slucaju.
Pozdrav!

Re: Smor!

stormbringer_bg je napisao(la):
Kako jadno, a skupo (30 dinara melodija za Nokiu???).
Da i još na tih 30 din + porez pa je to oko 36 dinara FX

zilet je napisao(la):
samo shto deru za neke usluge..tipa slanje logoa i melodija..uh uh..ali shta cesh 064FX
Nikako ne mogu da ukapiram ovu opterećenost nekih korisnika 063 mreže. Pa zar ima većih derikoža od Karića. Ako to pravdaš kvalitetom usluge, utoliko je tužnija tvoja priča. Ne pada mi na pamet da držim nečiju stranu jer me niko od njih ne plaća. Jednostavno, koristio sam obe mreže (063 i 064) i jednostavno nijedna od njih ne pruža ni 10% od vrednosti koju naplaćuje. Na kraju sam ostao na 064 jer sam jednostavno odlučio da od dve loše mreže odaberem onu koja manje košta.

radar je napisao(la):
Nikako ne mogu da ukapiram ovu opterećenost nekih korisnika 063 mreže. Pa zar ima većih derikoža od Karića. Ako to pravdaš kvalitetom usluge, utoliko je tužnija tvoja priča. Ne pada mi na pamet da držim nečiju stranu jer me niko od njih ne plaća. Jednostavno, koristio sam obe mreže (063 i 064) i jednostavno nijedna od njih ne pruža ni 10% od vrednosti koju naplaćuje. Na kraju sam ostao na 064 jer sam jednostavno odlučio da od dve loše mreže odaberem onu koja manje košta.

Tu s u pravu 100% (i za Kariće i ya 064)

A SMS-Plus i ne bi bio toliko los da nije toliko skup... :(

radar je napisao(la):

Pa obzirom na poskupljenje usluga 64-orke trenutno nisu ni oni bash povoljni..chak su im poruke skuplje nego na 63-ici...
Ma dok ne uleti josh neki operater nishta od nas.

zilet je napisao(la):
Pa obzirom na poskupljenje usluga 64-orke trenutno nisu ni oni bash povoljni..chak su im poruke skuplje nego na 63-ici...
Ma dok ne uleti josh neki operater nishta od nas.

SMS cene sa porezom
063 prepaid - 3.1
063 postpaid - 2.04
064 prepaid - 2.88
064 postpiad - bilo je isto kao prepaid, ali sada ne znam...

Mislim da je ipak mnogo vise prepaid korisnika koji kuckauju poruke tako da ostaje 064 jeftiniji ;)

PJ je napisao(la):
SMS cene sa porezom
063 prepaid - 3.1
063 postpaid - 2.04
064 prepaid - 2.88
064 postpiad - bilo je isto kao prepaid, ali sada ne znam...

Mislim da je ipak mnogo vise prepaid korisnika koji kuckauju poruke tako da ostaje 064 jeftiniji ;)

Nemoj da sitnicharish sada:))

hmmmmm...ja u proseku, mesecno, posaljem 400-500 poruka (prvo nisam verovao kada dobijem racun, ali onda proverih na net monitoru :( ....kabl povezivnaje telefona na PC je cudo :)), pa ti vidi koliko minuta razgovora imam za tu razliku ;)

Nekad se vise kaze recima nego sms-om za isti novac...

UVEK se vise, za manje para, kaze recima nego SMSom, ali ne pusim, ne drogiram se, ne gledam spanske serije, pa onda moram nesto da radim ;)

cheers

Vrh Dno