Šta je novo?

SMS over GPRS

bruyoni

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2002
Poena
620
Radi li to? I koji su parametri koje treba upisati?

Nema sms over GPRS... SMS over GPRS je MMS.
Idi na mobtel sajt, i posalji si skriptu za podesavanja telefona, cisto da ne moras rucno da ukucavas parametre.
Obavezno nazovi 9863 i reci da ti ukljuce MMS.
Pozdrav!

The Minister je napisao(la):
...
Cekaj, i sada ako nekom saljem samo text, to je ipak MMS? Koja je cena MMS-a? Da li je skuplji od SMS?

Jeste, ako shaljesh samo txt kao MMS poruku to je MMS! Trenutno je MMS dzabe ali za mesec-dva je gotovo sa time...Cene niko ne zna. Razna su nagadjanja.

Mislim, ja nisam na Mobtelu, vec na Telekomu, ali isto mu dodje. Da li se zna nesto o MMS-u za 064 pre-paid korisnike (za ove druge je pocelo)? Kako je sa pre-paid korisnicima 063 mreze?

GPRS, MMS i sve ostalo radi i na pre-paid i na post-paid na 063! Za 064 pre-paid nemam pojma kad pochinje :(

A ako ja nekom posaljem SAMO tekstualni MMS a on nema telefon koji podrzava MMS moze li on da primi tu poruku kao SMS?

A zasto onda ne posaljes obican sms?

Inace, ukoliko je MMS poruka poslata na telefon koji ne podržava ovu uslugu, korisnik pristiglu MMS poruku može pogledati na Mobtel-ovom zvanicnom site-u (link MMS2WEB). Potrebno je da ID broj dobijen putem SMS-a ukuca u za to predvidjeno polje.

Više informacija - KLIKNI!

Nazad
Vrh Dno