Šta je novo?

SMS bulk - preporuka

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Uskoro otvaram jedan manji biznis iz oblasti zdravstva i razmišljam o ovoj opciji. Iskreno, ne znam baš ništa o tome, osim da mi skoro uvek kada imam neki zakazan pregled stižu sms sa imenom ordinacije (ne broja) koji me podsećaju da imam zakazan pregled, da mi razne kompanije čestitaju rođendan itd. Slučajno sam došao do informacije da se to zove SMS bulk. Malo sam istraživao, ali nisam daleko odmakao. U suštini pokušao sam na par mesta da saznam kako to funkcioniše i koliko košta, ali sam uglavnom nailazio na agresivne prodavce koji traže neke sastanke, prezentacije i slično i koji su me već više puta zvali da mi to prodaju uglavnom bez jasnog objašnjenja šta mi prodaju i po kojoj ceni. Pokušao sam i na nekim inostranim sajtovima, poput messagio da vidim kako to radi, ali opet ne mogu da testiram, jer mi traže da se registrujem kao pošiljalac, što sam ja pokušao da uradim, ali i dalje stoji to pending i ne znam da li će se i kada promeniti.

Dakle imam par pitanja

Prvo, interesuje me kako tehnički to funkcioniše. Da li je to neki software kojim se upravlja preko telefona, windows-a, ili kako?

Drugo, koje su opcije koje takav software nudi? Da li ja recimo mogu da definisem neku automatizaciju da mi recimo na osnovu unosa datuma rodjenja i datuma kada je pacijent bio na pregledu, software automatski recimo salje predefinisani SMS template za rodjendan, ili recimo nakon 6 meseci od poslednjeg pregleda, kao podsetnik? Ili mozda ima jos neke mogucnosti automatizacije?

Trece, mozda i najvaznije, posto tek pocinjem posao pa vec imam previse troskova i nisu mi potrebni novi, koliko sve ovo kosta? Gde je najpovoljnije?

Ako imate jos neke savete u vezi ovoga, voljan sam da ih cujem. Hvala.

Ovo je jedna od najboljih sms platformi u svetu za sms biznis https://www.horisen.com/sms-platform/ i jedna od retkih kompanija koja razvija svoju paltformu, vecina firmi koja se bavis sms biznisom koristi bas ovu platformu. Mozes da kontaktiras njihovu prodaju i da sve iskomuniciras sa njima sta te interesuje. Prodavci su u Nisu pa verujem da neces da budes uskracen za nijednu informaciju.

Hvala vam. Sad sam saznao da se pored poruka mora platiti i ovaj "sender ID".

Neophodno je odabrati Sender ID (od koga dolazi poruka) prema svojoj želji. Sender ID je tekstualni i neophodno je da aktivirate svoj lični sender što košta 45,278 rsd godišnje ili 22,639 rsd za polugodišnje slanje u Srbiji.

To mi je prilicno skupo u ovom trenutku. Jel mislite da svi to naplacuju? Pretpostavljam da da...

Nazad
Vrh Dno