Šta je novo?

Smrt Steve Irwin-a!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Skenjao sam se kad sam cuo. Pre nedelju dana je bila sahrana, a umro je zato sto ga je krokodil pregrizao na pola i iskrvario je na smrt.

Jest da je offtopic ali ipak :( :( Bas sam uzivao gledajuci njegove emisije.Stara izreka kaze ko se sa vatrom igra....
Neka mu je laka zemlja.

Sad sam se setio da sam cuo da su emitovali sahranu na Discovery.

Pa i bio je red, kad se mnogo zaje#$%&.

On skocio, krokodil cap - a posle se pitali ko je zaboravio da nahrani krokodile pre snimanja :d

To je onaj plavusan sa national geography .. ? Bas bezveze .

Poslednja izmena:
A mene zove ortak i kaze da je ovde procitao da je umro onaj Steve-O iz Jackassa... Budala...

Svejedno ko god da je umro i ako je umro nek mu je laka crna zemlja...

Poslednja izmena:
Kakve su to dezinformacije, nema nicega o tome ni na animal planetu ni na googlu i tako dalje... Lik je brljiv 100 gradi, a Bog cuva budale (figurativno)...

Froka je napisao(la):
A mene zove ortak i kaze da je ovde procitao da je umro onaj Steve-O iz Jackassa... Budala...
:laugh: :laugh: :laugh:
Odvalio sam se od smeha!!! Pozdravi ortaka i reci mu da je car!

btw, niko nije umro. 10min guglam i nista nema. da je umro, mislim da bih odmah nasao vesti.

Poslednja izmena:
Q: Many concerned fans, including Connie Games and Chris Baird, have heard rumors that you have been bitten by a very venomous snake and have died. Others worried that you had succumbed to a fatal crocodile bite. Are you OK?

A: I've never been bitten by a venomous snake, and I recently heard that I'd been killed. Ha ha! I've been killed by crocodiles, venomous snakes, spiders. I've even had a beetle crawl in my ear and kill me once. Nah! I'm here to tell you: Steve Irwin lives!

e gledao sam neki trip kad neki lik imitira stiva,sa tim sto skace na neke klosare i obelezava ih brojevima.

Ljudi moji, kako sam se presekao kada sam procitao prvi post. Bukvalno sam se sledio od straha. Obozavam coveka. Kakav je on kralj, to se zaista retko vidja. Ne daj Boze da je umro. On je jedini covek za koga mogu da tvrdim da voli zivotinje vise cak i od mene.

I ja ga volim , ali Steve Irwin je em ziv em miljama daleko od IT.
Tred closed

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno