Šta je novo?

SMIN@NeoBee ovih dana ocajan

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Samo da proverim dali je to samo kad mene ili i sire. Zadnja dva - tri dana mi je bar tri puta pukla veza sa SMINom preko NeoBee a brzina je zakucana na 33,6 Kbps. Jesu li konacno prepunili kapacitete ili je nesto drugo posredi?

Ovde je par puta spominjan ADSL u kontekstu Telekoma. Ima li neko da potvrdi da se ovo barem razmatra kod njih ili su to samo pusti snovi?

Hmmm.,.,., meni od proshlog chetvrtka pa do ponedeljka nije radio SMIN na Veratu i na PTTu.,.,., sad fercera!

adsl se razmatra, i razvlache se kablovi za njega..test period pochinje od maja... i to ce biti oko 50 ljudi po vecim gradovima koji ce imati privilegiju 2month testa

shtaps je napisao(la):
Samo da proverim dali je to samo kad mene ili i sire. Zadnja dva - tri dana mi je bar tri puta pukla veza sa SMINom preko NeoBee a brzina je zakucana na 33,6 Kbps. Jesu li konacno prepunili kapacitete ili je nesto drugo posredi?

Ovde je par puta spominjan ADSL u kontekstu Telekoma. Ima li neko da potvrdi da se ovo barem razmatra kod njih ili su to samo pusti snovi?

Meni radi normalno, stabilno kao i uvek na 49.2Kbps

Ja sam u Bac. Petrovcu na digit centrali. I meni je uvek radio na 48 - 49 ali vec neko vreme nece da mi se zakaci ako mu initom (+ms=v34) ne podesim brzinu. Zvao sam podrsku a oni mi kazu da mi je modem previse brz i da moram ovako da ga ogranicim. Ajde izdrzacu par dana pomislih, ali ovome nema kraja. Najvise me boli sto je donedavno sve bilo ok i bez bilo kavih najava mi odsece brzinu. Sta moze biti razlog? Na posti me uveravaju da nista nije radjeno na centrali a moji kablovi su ok. Pobogu sa Eunetom imam 50 Kbps sa Sweeks Intel Ambient 536EP V.92.

Nazad
Vrh Dno