Šta je novo?

Smetnje na TV-u (composite tv-out)

• Začetnik teme zwobot
  • Datum pokretanja
Z

zwobot

Guest
U pitanju je Fuego TV (katoda naravno :) ).Smetnje se javljaju u vidu linija,nisu toliko primetne ali ja ih vidim.Javljaju se na AV kanalu od tv-out-a kad je ukljucen kabl od krovnih antena.Kad se taj kabl izvadi,smetnje vise nema.Da li je mozda u pitanju muski prikljucak koji je na kraju koaksijalca od antena ili nesto drugo?

Prilozi

• Image(328).jpg
    Image(328).jpg
    23.4 KB · Pregleda: 53
Sam kvalitet tog tv je u pitanju i posle neki kazu to je isto Sony samo prepakovan. Necu grubo da zvucim ali imao sam iste probleme svojevremeno sa izvesnim Prosonic tv 55cm (sklapan kod nas u Ivanjici a kao Philips delovi). Slika sa kablovske bila je ok ali PC je imao isti problem. Zamenom tv posle god dana za Samsung 29" (CRT takodje) problem je nestao.

U pitanju je Fuego TV...Kad se taj kabl izvadi,smetnje vise nema.
...
Sam kvalitet tog tv je u pitanju i posle neki kazu to je isto Sony samo prepakovan

I kad izvadi kabl Fuego postane Sony ? :d

Proveri uzemljenje...

razlika u potencijalu...

antena jedno
racunar drugi...

nema bas puno leka... i ja imam slican problem Sony 66 FX (29 " CRT) ...

dobio sam od kablovske neku kutiju koja treba to da resi (da izjednacim potencijal uzemljenja) ali treba na tavan da montiram + da uzemljim :smash:

mozda sam nesto pogresno pisao ali to je poenta...

Isto se i meni desava na 29" Sony CRT-u, a i kod ortaka sam video to, takodje na Sony CRT...

Vidor, kazes da ti je kompanija za kablovsku dala uredjaj za ispravljanje? O kojoj se radi; ja sam na PTT KDS, ali nesto mislim da bi me samo otkacili kada bi im trazio tako nesto (verovatno: "gospodine, kupite bolji TV").

"uredjaj" ... ali jos nisam instalirao... (kad nadjem vremena) pa cu da javim i utiske..

FLOMATIK je prozivodjac
FULLY ISOLATED SYSTEM OUTLET
SINGLE OUTPUT

galvanisk_skille_articleimage.jpg

ovo u sredini je to,samo sto moj ima samo 1 izlaz...
nadam se da sam pomogao,a mogu ti i javiti kada ga ugradim da li je pomogao uopste..

Vrh Dno