Bax je napisao(la):Imam problema sa tv izlazom ima neke horizontalne smetnje na razmaku od 15 cm, promenio sam dve razlicite graficke, tri televizora, vise kablova, Winme i WinXP, spojeni su sa kompozitnim konektorom. Da li neko zna kako da ih se resim.
Major Che je napisao(la):... da iz TVa iscupas kabl od antene/kablovske TV. Meni je tako uspelo. Javi rezultate...
Major Che je napisao(la):..mlogo pametni...type;
cheers
P.S. Kod nas na detelinari radi ktv sistem ant i kad sam ih pozvao da pitam kako da smanjim napon u kablu, rekli su mi da bodem chinch tv outa u antenski ulaz TVa. Kazem ja njima lepo da se tako ko zna sta moze spaliti a on meni: ma veruj mi ja sam strucnjak...
Major Che je napisao(la):...napon se u kablu redovno menja. Recimo: nestane zbog radova struje u kablovskoj i iako je kabl ustekan smetnji nema. Ponekad kad je slaba struja linije nestanu ali se pojave posle izvesnog vremena. U NS su mnogi kanali sa piratskim "uzmemo iz video kluba" filmovima prilicno slabi sa signalom a ne bih da zrtvujem to zarad TV outa... i td. Resenje bi bilo da neko od njih izadje na teren, izmeri impedansu i sredi stvar tamo. Al' u kablovskoj ne radu lale vec dodjoshi FX a oni nemaju pojma![]()
Mi lale smo mnogo pametni type;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari