Šta je novo?

Smesni nazivi Wifi mreza

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

mtranzicija

Cenjen
Učlanjen(a)
02.03.2012
Poena
170
Ako admini misle da ovaj topic nije za ovde ili ako ima nesto slicno neka brisu. Stojim ispred trafike I pogledam nazive okolnih wifi mreza I vidim koliko nam narod "ima smisla za humor" , kad smisljaju nazive za svoje mreze. Neki od naziva su: Nakaci te Comi, Trt-Mrt, Virus itd.
Verujem da ste vidjali raznorazne nazive, pa ovaj topic moze posluziti da se malo nasmejemo.

Prihvati moju zicu
tisimenisamosex
zika diler
PUTIN BOG
posao preko veze
bizgov

Samo neki koje trenutno "vidim".

Ja sam moju wifi mrežu "krstio" ovako:

gZzebXj.png

"Haarp" je jedno vreme bila aktuelna.

Kod mene su aktivni "osvešteni" koji su shvatili da postoji šifra:
sto si lapao lapao si
komso zakljucano je
nema kacenja
dalje neces moci

Trenutno mi je Connection Lost, pre mi se godinama WiFi zvao CIA Surveillance Van 07 :D

Moja je BIA Kombi za nadzor :d, ...kupujmo domaće hehe

Inače ima još uvek par komada HG520, HG530 nezaključanih u zgradi, dobro dodju za goste.

Poslednja izmena:
U CG je jedan kafic imao sifru "Plati pice". :D

Poslednja izmena:
У кафанама и кафићима свака друга лозинка 'питај конобара' и сл....

Ako budem drzao kafic stavicu "Daj sta das", a zenski zatvor cu da stavim "Nece ona nidje" heheheh

240_F_1906810_5UMjGu9fgCDEbzrj6qixpCi6pC5ohZ.jpg

Meni od pre par dana stoji na telefonu za hotspot naziv "ISIS". Još mi nije upala ni žandarmerija ni antiteroristička jedinica... Moraću nešto bolje da smislim. :d

Inače u okolini imam "MatiNikoletineBursaca" i "imam al nedam" (da, "nedam" kao jedna reč :d ).

Meni vec par godina stoji Al-Queda na ruteru.. Jeste da je sad ISIS popularniji, al' šta ćeš. :)

Zašto bi tako nešto gadno i ružno popularizovao? [emoji46]

Naravno ,nisam mislio ozbiljno ,zato je i isao smajli na kraju.

U ovom slucaju smajli nije od pomoci...bilo koji.
I ne spadaju pod "smesni nazivi Wifi mreza"...

Poslednja izmena:
Dugo nije bilo bolje teme na forumu :)

Casting Couch.

Још нико да понови виц о конобару и две девојке које питају за лозинку? ;) Код мене у комшилуку све неки фини и ништа посебно. Ја сам иначе до скоро на Cisco HG имао SSID HG530 а АДСЛ рутер се звао EPC3925, чисто да збуним намернике.

Valjda tri? :D
Pitaju 2 ili 3 devojke konobara koja je sifra za wifi. Konobar: J**o vas konobar. One: Je l' odvojeno? - Ne nego sve zajedno. :D

"valjam vutru pajdo esid exere"
"orke su pande u vodu" - ovo sam letos uhvatio u Zarkovu

@maki22 idi covece u persun gde ovo iskopa. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno