Pa iskreno da ti kažem, u pravu je lik. Nikad u životu ne bih kupio slušalice ako samo i posumnjam da je kutija bila otvorena. Isto važi i za 99% drugih stvari koje kupujem, brdo puta sam skroz odustao jer imaju samo jedan proizvod a vidi se da je otvaran, ne zanima me apsolutno ni zašto ni kako. Čak nije samo ni do higijene (iako ovde jeste i do higijene nevezano za to što nisu bubice) već do principa, ako kupujem skroz novo po ceni skroz novog, pa onda hoću da dobijem skroz novo a ne vidno otvarano.Ja sam danas zamalo ušao u polemiku sa zaposlenima kod Arene. Pitam za slušalice da probam i kaže mi lik:
- Može, ali prvo ih platite - pa onda otvorimo i probate. Morate, 'nate, da razumete da ako vi probate i nećete da kupite - to onda niko neće da kupi jer je otvoreno. To možete samo za online kupovinu - kupite, dostavimo vam, vi probate i vratite ako vam se ne sviđa. Uz sve to, nije ni higijenski(pričamo o džambo slušalicama, ne bubicama)
Mislim sranje je što nema kod nas neke ozbiljnije radnje gde stoje tako izloženi proizvodi koji mogu da se isprobaju, ali realno nije normalno da ideš po radnji i otvaraš kutije i isprobavaš sluške.