link2rage
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.01.2004
- Poena
- 620
evo morao sam nesto da kazem sta sam zatekao prosle nedelje na poslu (internet klub, igraonica). Naime dolazim ja na posao posto na jedan komp nije radio. Po izuzetno strucnim ljudima bilo je da je napajanje u pitanju. I sa jedno strane to je bilo tacno medjutim zavirim u kuciste kad ima sta da vidim ddr memorija je bila okrenuta za 180 stepeni i posto nije mogla da udje normalno stajala je pod uglom od neki 30 stepeni i sad ona 2 pipka sto drze memoriju jedan je zahvatio tu memoriju i posto je bio mrak a lik je osetio da ne moze ni tamo ni ovamo pa je mislio da le lepo ubo. Elem bas u tom trenutku dolazi jedan lik i prica kako mu jaka struaj sprzilo plocu, i tom trenutku ovaj da ukljuci komp. kad taf puce nesto u predelu napajanja. Krivo mi je bilo sto nisam uzeo da slikam sa kamericom taj komp iznutra kako sam ga zatekao.
slucaj dva posle par dana:
zamenim napajanje i stavio novu memoriju posto ona stara nije bila ispravna i da prikacim cd pa da pocnem sa instalacijom vidim nedje da mi prepozna cd drive. gledam koja sema ne ide mi u glavu. Kad ja otkacim kabl i imao sam sta da vidim lik je gurao onaj ide kabl sa onih 39 rupica ali na pogresnu stranu posto sam video malu rupicu na njemu pa posto mu nije islo ovaj proba drugi kraj (bar ja tako mislim) i kad je video da nedje opet ovaj je verovatno u sebi pomislio ma i ima da udjes pa da neznam sta je i tako je lik bio uporan pa je ugurao taj kabl i izbio onu srednju zicu koja vodi na srednjem delu tog kabla jer je ploca abit bh7 pa ide pa se taj kabl ne ubada odozgore vec sa stran tako da je sad privremno secondary grana neupotrebljiva. Boze sta stvarno covek nece da dozivi pored ovih racunara. Da li je imao neki slicnih iskustva.
slucaj dva posle par dana:
zamenim napajanje i stavio novu memoriju posto ona stara nije bila ispravna i da prikacim cd pa da pocnem sa instalacijom vidim nedje da mi prepozna cd drive. gledam koja sema ne ide mi u glavu. Kad ja otkacim kabl i imao sam sta da vidim lik je gurao onaj ide kabl sa onih 39 rupica ali na pogresnu stranu posto sam video malu rupicu na njemu pa posto mu nije islo ovaj proba drugi kraj (bar ja tako mislim) i kad je video da nedje opet ovaj je verovatno u sebi pomislio ma i ima da udjes pa da neznam sta je i tako je lik bio uporan pa je ugurao taj kabl i izbio onu srednju zicu koja vodi na srednjem delu tog kabla jer je ploca abit bh7 pa ide pa se taj kabl ne ubada odozgore vec sa stran tako da je sad privremno secondary grana neupotrebljiva. Boze sta stvarno covek nece da dozivi pored ovih racunara. Da li je imao neki slicnih iskustva.