Šta je novo?

Pametni uređaji Smartwatch dvoumljenje

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

acacrni

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2010
Poena
330
Trebao bih da kupim prvi smartwatch, u principu najvise mi treba za notifikacije, i da brzo odgovorim na poneku poruku da ne bih stalno nosio telefon.

Gledao sam u principu sve satove. Huawei ima odlicnu bateriju, GT4 mi se svidja, ali koliko sam video ima manje aplikacija nego WearOS satovi, nema wifi ili google pay.

Galaxy 4 classic mi je zanimljiv zbog bezela, i on je kao najbolji sto se tice software-a sto je i logicno. Ima gpay i slicno.

Ticwatch 3 pro mi je isto zanimljiv, kao bolja baterija nego na samsung satu. Ali dosta ljudi se zali na software?

Kupio bih sat na KP najverovatnije. Ticwatch je oko 150e, nije strasno. Slicno kosta i g4c. Huawei je malo skuplji.

Kakva su vasa iskustva sa ticwatchom? Je li toliko los software?

Mozda preporuka i za neki drugi sat? Ne bih preko 250-300e... Zato sam i gledam stariji samsung watch.

Mozda preporuka i za neki drugi sat? Ne bih preko 250-300e... Zato sam i gledam stariji samsung watch.
Šta si uradio na kraju? Ili čekaš novogodišnje popuste? :)
Ovaj popust od 10000 mi liči na Samsung kampanju, pre nego G kampanju?

Poslednja izmena:
Nije mi tolika zurba. Hvala za info za popust, bas cu da uporedim cene, mozda je bolje u gigatronu zbog garancije.

Ti želiš da ne nosiš telefon?

To ti jako sužava opcije, a nisam siguran da je ijedan od preporučenih potpuno nezavistan od telefona?
Nisam se mozda najbolje izrazio, vise u smislu da ne moram telefon da stalno gledam, neka on bude u dzepu ili negde, a kad stigne notifikacija da pogledam na satu.
Pa ako je baterija prvi kriterijum za odlucivanje, onda je stvar jasna, Huawei.
Pa znam, oni jedini imaju dobru bateriju.. ali me software buni.. kakav je u poredjenju sa samsungom.. verujem da je samsung tu mnogo bolji.

I onda mora neki kompromis, dobra baterija ili dobar software..

Hvala svima na odg.. Gledam jos, sigurno cu uskoro uzeti, ali nije mi bas tolika zurba..

Ja uzeh na KP polovan Ticwatch 3 Pro Ultra GPS za manje od 70 evra, maltene bez tačkice, komplet pakovanje i sve što s njim ide. Odmah sam ga apdejtovao na WearOS 3.5 i zasad sam jako zadovoljan. Bolje mi prati korake od Xiaomi Band 7 (kad guram kolica, po Xiaomiju nisam hodao uopšte), baterija je na 68% sa 100% za nešto više od 24h normalnog korišćenja. Dopada mi se veličina i izgled, i iznenađujuće je udoban za nošenje.

Ja uzeh na KP polovan Ticwatch 3 Pro Ultra GPS za manje od 70 evra, maltene bez tačkice, komplet pakovanje i sve što s njim ide. Odmah sam ga apdejtovao na WearOS 3.5 i zasad sam jako zadovoljan. Bolje mi prati korake od Xiaomi Band 7 (kad guram kolica, po Xiaomiju nisam hodao uopšte), baterija je na 68% sa 100% za nešto više od 24h normalnog korišćenja. Dopada mi se veličina i izgled, i iznenađujuće je udoban za nošenje.
kako si ažurirao sistem? Koji je model u pitanju?
Ja imam pro 3 ultra P319 i nema ažuriranja i zaglavljen sam na 2.44 wear os

Izašao je apdejt prije koji dan tek, samo sam provjerio u sistemu.
1000010373.png

Nazad
Vrh Dno