Šta je novo?

SmartPhone SPV C550

BubaJez

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
609
Sta mislite o ovom uredjaju? Koliko se isplati pazariti njega umesto nekog PDA uredjaja? Imam ponudu od ortaka i nisam siguran koliko je to realna cena ( oko 330€).Ono nov, star mesec dana ( njemu je dosadio) u originalnom pakovanju.
Ako neko ima info, rad sam cuti .
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Cena je suvise jaka. Ne znam kakve su performanse telefona, ali sve to sto on ima, imas u Motoroli MPx220, sem hardverskog mp3 plejera koji sigurno ne vredi dodatnih ~130e, a i uvek imas programe za pustanje muzike. Ako ti treba bas PDA, mozes da pazaris neki stariji model. Prednost C550 jeste sto dve stvari u jednoj, ali po toj ceni, kao sto rekoh, imas i mnogo jevtinije uredjaje iste namene. Cena napolju za nov je, prema UK sajtovima, 220e.

Složio bih se sa kolegom da je sve preko 200€ bacanje para, a možda čak ne vredi ni toliko. Koliko vidim iz specifikacija, u pitanju je najobičniji Windows Smarphone aparat. MPx220 novu imaš oko 180+€. Teško da korišćen SPV C550 sme da košta više od toga.

Da je u pitanju neki model sa WiFi i QVGA rezolucijom, onda bih ti preporučio da razmisliš, ovako si samo u prilici da te ortak lupi po ušima.

http://www.msmobilenews.com/uploads/2005/07/spvc550-specsheet.pdf

Pise da ima QVGA ali nema veze...

Ma telefoncic izgleda totalno o.k. ali ja takodje ne vidim razlog za davanje toliko para, dokle god se na trzistu jos uvek mogu naci Mpx2x0 modeli...

Da preformulisem: Zasto je sve sto ima WinMobile platformu, a ne zove se Motorola Mpx200 ili Mpx220 tako bezobrazno skupo? I sta onda kupiti posle istih? Cinjenica je da `gadgeti` koliko god dobri i lepi bili, imaju osobinu da pre ili kasnije dosade...

(Ovo drugo, na izgled retoricko pitanje se u stvari odnosi na Razbojnika, posto videh da prodaje svoju Motorolu :D)

sivuk je napisao(la):
Da preformulisem: Zasto je sve sto ima WinMobile platformu, a ne zove se Motorola Mpx200 ili Mpx220 tako bezobrazno skupo? I sta onda kupiti posle istih? Cinjenica je da `gadgeti` koliko god dobri i lepi bili, imaju osobinu da pre ili kasnije dosade...

(Ovo drugo, na izgled retoricko pitanje se u stvari odnosi na Razbojnika, posto videh da prodaje svoju Motorolu :D)
Pa, hocu da predjem na MPx220 :)

@ocu ppc
Ti mislis verovatno na MobWin koji tek treba da izadje???

U svakom slucaju odgovorili ste me, pre svega jer imam Motorolu Mpx220 koja nije skidana sa mreze ( kao ova kineska sr... kojima ni spoljni display ne radi kada se otvori poklopac, vec prikazuje samo motorolin znak), ispada da je razlika izmedju njih samo hardwerski MP3 i malo ostriji ekran...

Hvala ljudi...

Poslednja izmena:
Vrh Dno