Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Pošto mi prijatelj drži igraonicu hteo bih da pitam nešto i za njegovu a i za moju/našu dobrobit. Naime u igraonici već par godina ima smartlaunch program ali neku matoru verziju 2.x Ono što nam svima predstavlja veliki problem je što u pojedinim igrama (valjda koje koriste directx ili šta već znam) kada nekom korisniku ostane 5 minuta neizbacuje onu poruku u gornjem levom uglu i zahvaljujući tome neznamo kad treba da produžimo vreme. Sinoć smo recimo dva puta ostajali bez jednog igrača u Dota allstars mapi (zahvaljujući tome nas 9 je otprilike bacilo 2 sata plaćenog vremena). Znači to mi je trenutno najbitnije kako da rešimo.
Drugi prijatelj mi garantuje da kod njih u igraonici na istom smartlaunchu pokazuje kada igrač ostane na 5 minuta i u warcraftu. Stvarno sam zbunjen i molim za rešenje.
Takodje me interesuje mišljenje vas koji držite igraonice i imate iskustva sa novim smartlaunchovima (3.06 ili šak 4.1) da li vredi stavljati te novije verzije tj. da li se sa njima dobija nešto radikalno.
Imam još neka pitanja pa ako ima nekog ko ima igraonicu i koristi ove programe neka mi piše na Pm.
Drugi prijatelj mi garantuje da kod njih u igraonici na istom smartlaunchu pokazuje kada igrač ostane na 5 minuta i u warcraftu. Stvarno sam zbunjen i molim za rešenje.
Takodje me interesuje mišljenje vas koji držite igraonice i imate iskustva sa novim smartlaunchovima (3.06 ili šak 4.1) da li vredi stavljati te novije verzije tj. da li se sa njima dobija nešto radikalno.
Imam još neka pitanja pa ako ima nekog ko ima igraonicu i koristi ove programe neka mi piše na Pm.