Šta je novo?

SmartBuy 90+min

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Dopali su mi shaka. E sad, sertifikovani su 24x, InfoTool ih ne prepoznaje, materijal je Cyanine, a Nero dozvoljava max 32x. Rezac LiteOn 40x.
Na testu su prosli do 95:56:06 kad je simulacija sa 32x, 95:55:46 na 12x, a sa 8x je 95:55:34! Ili 843MB.
Otkud najveci rezultat sa najvecom(simuliranom) brzinom?
Jes da su razlike minorne, ali...
Po netu je preporucljivo da se rezu sa max 12x. Smem li brze?

Pa probaj na x32, a ja ne bi izdrzao da ne probam i na 40.
Nego koliko ti je bese trebalo minuta za 700MB na Princu [X40]?

Nero mi ne dozvoljava vise od 32x. A ne bih iskljucivao proveru medija. Jedan komad kosta duplo vise od Verbatima, ne bih mnogo da se razbacujem.
Nemam Princo sertifikovan 40x. Mada i one obicne oce da reze. 3min 06s. DivX. A trpao sam na njih i 720MB.

Re: Re: SmartBuy 90+min

Vince Carter je napisao(la):
Imao sam iste diskove, ali su bili sertifikovani 12x a ne 24x???

Ovo je novi model. Imaju izmenjen i zastitni znak-logo:D
Kako su ti se pokazali?

Re: Re: Re: SmartBuy 90+min

BokiPK je napisao(la):
Ovo je novi model. Imaju izmenjen i zastitni znak-logo:D
Kako su ti se pokazali?

Sasvim fino, ali ih nisam rezao brze od 12x. Inace se ne preporucuje brzina veca od 16x za 90+min diskove, mada ako su ti bas 24x sertifikovani... probaj.

Ne mogu da verujem!!! 842MB na 32x!!!

Nisam izdrzao morao sam da probam! Pustio sam O/B na 32x. Proslo. Rezultat je sledeci:
Ukupno: 5m28s; kesirao je fajlove minut(ostavio sam tu opciju u neru za svaki slucaj),a samo rezanje je trajalo: 4m 27s!!!!
Totalno: 842MB(bekap), odnosno 95:52:20. Imam sve skrinshotove, a ako neko hoce mogu i da mu posaljem kopiju diska(original cu da zadrzim:D).
Disk je savrseno citljiv u samom rezacu i DvD-u(Toshiba SD-M1612). I za to imam skrinshotove.
Svi fajlovi provereni, sve OK. Sto se tice eventualnih gresaka(C1) to bih dao Banetu, nemam programe za to.
Svaka pohvala i za rezac i za medijum!!!!

Ajde dosta bre, ne bacaj me u bedak. :D
Ja cekam da se kod nas pojavi - pa ga uzimam.

Uh?

Kako da "zakacim" slicku? Tamo gde bi trebalo da je dugme za atachment imam samo natpis(attach, normalno).

Pih. I bitno.

Od atacmenta nema nista(a taman sam hteo da vam pravima jos zazubica:D).
Ovo je bitno: paznju mi je privukla oznaka na omotu diska: "certified quality - GRADE".
Grade silver, blue i sl. su cisti Tajvanci, odavno prave diskove od 90 i od 99min, prodaju ih na ogromno(600k i vise), a ostali stavljaju svoje nalepnice na njih.

Nazad
Vrh Dno