Šta je novo?

Pametni uređaji Smart watch uz Samsung Galaxy S25 Ultra

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Srle22

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poena
225
Koji pametni sat bi ste preporučili uz Samsung Galaxy S25 Ultra?
Da li neki Samsung ili sat nekog drugog proizvođača?
Sin je pre par meseci uzeo pomenuti telefon, pa bih da mu uzmem neki lep sat uz to, s obzirom da ovih dana treba da diplomira.
Unapred hvala na savetu.

Шта је битно код сата? Функционалност, израда?
Ако је битан изглед, квалитет материјала и батерија, онда Хуавеј Watch 5,Gt 5 Pro...

Baterija i senzori su takođe na strani Huawei satova.

Mom starom Samsung Watch 4 baterija je trajala možda 4 dana i senzor za pulsmetar je bio jako loš, pogotovo kad se ruka oznoji. Ne znam koliko su se popravili u međuvremenu sa novijim modelima ali trenutni Huawei GT5 kojeg sad nosim je mnogo bolji po oba pitanja.

A da li su Huawei satovi kompatibilni sa Samsung telefonima? Ne znam nista o tome, zato pitam. Da nema nekih problema zbog Androida i činjenice da Huawei nema Google servise?
Sad sam gledao Samsung Galaxy watch Ultra i pročitao recenziju ovde na sajtu. Šta mislite o tom satu? Ili je Huawei, ipak, bolja opcija?

Wear OS vs Huawei sistem. Progutaj razlike i šta ti više znači. Meni lično više odgovara Wear OS, ali tu baterije drže dosta kraće generalno.

Код мене нормално ради Хуавеј сат са Самсунг телефоном, ево већ 3 године, 2 различита телефона у том периоду. Само се инсталира Хуавеј здравље апликација.

I ja sam našao taj podatak za bateriju i to mi je glavna prednost Huawei a. S druge strane, Samsung ima esim i može da funkcioniše nezavisno od telefona, sto je veoma praktično... Takođe, ako sam dobro razumeo, pokazuje i više zdravstvenih parametara.... Ali je i prilično skuplji....
Ajd, još neko ako ima jak argument za neki od ova dva sata...

To zavisi od toga šta tebi treba od funkcija sata i šta ti je bitnije.

I ja sam našao taj podatak za bateriju i to mi je glavna prednost Huawei a. S druge strane, Samsung ima esim i može da funkcioniše nezavisno od telefona, sto je veoma praktično... Takođe, ako sam dobro razumeo, pokazuje i više zdravstvenih parametara.... Ali je i prilično skuplji....
Ajd, još neko ako ima jak argument za neki od ova dva sata...
Koji Samsung je prilično skuplji? Samsung Galaxy 6 classic nije skuplji od Huawei watch 5 na primer. A ni Samsung Galaxy watch 7.
Takodje za lte verziju sata ne možeš sa istog broja tako da ne znam koliko će mu to značiti.

Ne mora da znači...uktra je debela i preteška, ja se uopšte tom logikom be bih vodio. Ja prvi bih sutra kupio da mi odgovora ali nosim običan 6 44mm umesto jel mi je najbolji za moje potrebe + ima punjenje preko reverzibilnog punjenja na telefonu, noviji to nemaju što mi je ogroman nedostatak.

Razmišljam da li Samsung Ultra ili Huawei watch 5.... Kazu da Huawei bez problema radi sa Android telefonima.... Ima li neko praktičnog iskustva po tom pitanju?

E ovo je dobro pitanje. Ultra je robusnija i više u sportskom fazonu, dok je watch 5 u klasičnom fazonu... On je, možda, više za ovu sportskiju varijantu. Ali Huawei ima druge adute, npr. bateriju... Nije mi lak izbor...

Ako je poklon za diplomski, uzmi mu klasičan analogni mehanički sat i ugraviraj nešto, trajaće mu doživotno uz servis. Digitalni sat može da baci za par godina
Za sad jedini razumni predlog. Neki automatik poznatih i pouzdanih brendova.
Što se tiče pametnih, mogu da preporučim ono što imam i radi dobro: Amazfit t-rex 3.

Sad pročitah na netu da je za jul mesec Samsung najavio Ultra 2025.... Mada nisam našao ništa detaljnije o nekim unapredjenjima u odnosu na proslogodisnji model.

Moze ako je na A1 mrezi.
Moj glas za samsung ako vec koristi i ostale uredjaje iz tog ekosistema. Jedina mana je baterija koja na samsungu traje krace ali pred spavanje ga stavi na punjac i to je to.
Pozdrav, Ja sam nedavno kupio Samsung watch ultra i e sim u A1 mreži ali imam problem da pozivam sa sata. Mogu da šaljem i dobijam SMS, imam internet ali pozivi ne prolaze. Uglavnom nedostupan iako je uključen plan, samo malo kasnije onaj ko me je zvao dobije poruku da sam ponovo dostupan. Ima li neko kakva iskustva sa esim karticama u satu generalno?

Zamalo da otvorim temu kad eto je ovde medjutim za S25U a moj je S24U što je cenim potpuno isto kada je u pitanju smart watch. U poklonu za S24 sam na poklon dobio neke sitnice a izmedju ostalih i pametnu narukvicu Fit 3. Meni je ona super ali mi je malo manja obzirom da sam oćoravio. Moje pitanje je, koji smart watch kupiti a da ima sve funkcije kao Fit 3, da mu baterija izgura što duže (15 dana) i da mu cena nije visoka, nešto 100, 150eu. Nije meni veliki prioritet smart watch tako da mi je bezveze da dam 500eu za njega. Hvala unapred na odgovorima.

Vrh Dno