Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav svima, moze li neko da mi kaze koji smart watch u cjenovnom rangu do 150 e je najbolji za kupit. Od opcija bi trebalo da ima da se prati zdravlje i fitnes tj treninzi. Hvala
Proveri ovaj uredjaj, citao sam da je dosta kvalitetan i da radi precizno merenje u odnosu na neke druge. Ako ti je preciznost bitna a trebala bi, kada vec meris nesto. Jeste, ruznjikav je.
Driven by innovation & committed to quality, ASUS has a wide selection of best in class products. Find & buy a laptop, phone, router, monitor, motherboard & more
The Suunto 3 is designed and made in Finland, featuring adaptive training guidance and 24/7 activity tracking including steps, sleep, stress, and recovery.
Ja sam supruzi za 75 eura uzeo amazfit bip i sat radi vec godinu dana sasvim solidno.
Cak nam se desilo jednom nakon setnje da je moj apple watch i njen amazfit bip pokazao identicne predjene korake znaci tacno u korak...
Skroz ok sat za te pare, puni ga jednom u 15 dana.
Huawei GT2 se moze naci nov za 125 eura, to je po meni i dalje skroz dobra ponuda.