Šta je novo?

Smart tv

milan.m

Poštovan
Učlanjen(a)
16.08.2015
Poena
51
Razmisljam o kupovini smart tv-a dijagonale 32. Ne razumem se mnogo [emoji1] Gledao sam neke samsunge i lg. Kod lg ne znam da li mogu da pustam filmove direktno sa usb-a? Samsung vec imam pa znam da moze. Koje su prednosti tv-a sa wifi, na sta da obratim paznju i da li se isplati?

verujem da sad svaki novi SmartTV,moze da pusta multimediu...moj prvi LcdTV je bio neki LG,kome sam ja morao da otkljucam opciju za pustanje svega i svacega,i eno ga danas,jos radi kod kolege kome sam prodao...
pa TV koji ima Wifi....prednosti...pa ne vuces kabl od Tv do Rutera,kacis se bezicno na Net.....

Promašio si potforum/podforum, pa nemoj da se čudiš ako ti temu prebace na pravo mesto, tj. ovde.

Ujedno, tamo imaš mnogo više odgovora na svoje pitanje, pa uživaj.

verujem da sad svaki novi SmartTV,moze da pusta multimediu...moj prvi LcdTV je bio neki LG,kome sam ja morao da otkljucam opciju za pustanje svega i svacega,i eno ga danas,jos radi kod kolege kome sam prodao...
pa TV koji ima Wifi....prednosti...pa ne vuces kabl od Tv do Rutera,kacis se bezicno na Net.....
Ne može. Probao sam sam Philips smart tv model iz 2014te i nije hteo da očita eksterni hard od 2TB dok ga moj Toshiba i Samsung 6400 koji sam probao u radnji čitaju bez problema.
LG modeli takodje čitaju ali mnogi nemaju podršku za dts.
Dakle, detaljna provera specifikacija i / ili proba u radnji pre kupovine su obavezni ukoliko ti je ta funkcija bitna.

Nazad
Vrh Dno