Šta je novo?

Kućna multimedija Smart TV sa IPS panelom, cena oko 30000

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

lab310

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2005
Poena
660
BItan je panel jer se TV gleda i pod uglom od 45 stepeni, ne znam ima li VA koji to omogucava. Smart u minimalnom smislu, tj da rade HBO max, Netflix, Iris go i slicno . Dijagonala od 43 inca dovoljna, gleda se sa 2 metra rastojanja.
Pozeljno da ima WiFi, da ne razvlacim kabl.
Ima li predloga?

Poslednja izmena:
za 2m može 43" ako je Full HD (tj nije 4K, što je uglavnom na 43"). Full HD je uglavnom do 40-42.
za navedeni minimalni smisao (realno, i nije minimalan) najbolje gledati Android TV, eventualno Web OS (ima jeftinih FOX/Vox modela, ne znam koji je tip panela)

poskupeli su televizori u međuvremenu tako da retko šta ima za te pare :(
recimo, Hisense 40A5720FA (40", IPS, Full HD, Android TV) za ~35.000

Poslednja izmena:
za 2m može 43" ako je Full HD (tj nije 4K, što je uglavnom na 43"). Full HD je uglavnom do 40-42.
za navedeni minimalni smisao (realno, i nije minimalan) najbolje gledati Android TV, eventualno Web OS (ima jeftinih FOX/Vox modela, ne znam koji je tip panela)

poskupeli su televizori u međuvremenu tako da retko šta ima za te pare :(
recimo, Hisense 40A5720FA (40", IPS, Full HD, Android TV) za ~35.000
Jes, vidim i ja da su cene otisle na gore.
Ajde onda do 40000, ili ne-smart do 30000, full HD IPS.
Problem mi pravi sto vecina proizvodjaca uopste ne deklarise tip panela, pa cu morati da pojurim da ih nadjem uzivo ukljucene, da pogledam sliku iz ugla.
Kakve panele ugradjuje TCL?

Problem mi pravi sto vecina proizvodjaca uopste ne deklarise tip panela
kod Hisense-a se može utvrditi na osnovu kontrasta (manji od 2000:1 nije VA, 99% je IPS). na displayspecifications.com piše za dosta aktuelnuh modela (nema lokalnih/regionalnih brendova poput FOX, Vox, itd) koji je tip panela
TCL mislim da radi uglavnom sa VA

Nazad
Vrh Dno