Šta je novo?

Smart prekidač tajmer u sekundama

KaoStapom

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2008
Poena
320
Pozdrav, da li je ko imao iskustva sa pametnim utičnicama i štelovanjem rasporeda aktivacije na kraće intervale (sekunde)? Cilj je automatizacija školskog zvona. Postoji li na našem tržištu pametni prekidač koji može preko aplikacije da se naštima da okine 15-20 puta po 5 sekundi u zadata vremena? Koliko uhvatim po neki kadar pri tutorijalima za Wise prekidače, samo vidim sat i minut, ali ne i sekunde.

Za to ne treba pametni prekidac nego pametni rele.

Ja recimo koristim okidanje od 1 sek kao impuls za signal da otvori kapiju, ta opcija se zove "inching"
programira se vise tajmera a u "inching" odredite koliko traje interval

To vam zavrsava ceo posao oko skolskog zvona.
Smart prekidac nema te opcije.
Screenshot_2024-03-20-17-38-14-66_d448303990bb92d03c4d800220c6084a.jpg

@bakara Vrhinski, hvala! To je skroz to! Mozeš li mi reći čiji pametni relej koristiš (proizvodjač/aplikacija)?

Pozdrav, da li je ko imao iskustva sa pametnim utičnicama i štelovanjem rasporeda aktivacije na kraće intervale (sekunde)? Cilj je automatizacija školskog zvona. Postoji li na našem tržištu pametni prekidač koji može preko aplikacije da se naštima da okine 15-20 puta po 5 sekundi u zadata vremena? Koliko uhvatim po neki kadar pri tutorijalima za Wise prekidače, samo vidim sat i minut, ali ne i sekunde.
Shelly releji i smart utičnice mogu da rade auto off na broj sekundi. Čak i pola.

Screenshot_20240320_213727_Shelly Smart Control.jpg

Hvala na pomoći, konačno montirano! Shelly 1 plus od 16A bez problema radi vec mesec dana! Aplikacija doduše ima ogranicenje od 20 slotova za okidanje, ali za jednu smenu je dovoljno!

Skola ima samo jednu smenu tako da smo na konju. :)
Slab sam sa elektrikom, kako bi teoretski bilo izvodljivo povezati jos jedan relej na isti sistem?
Usput, #bbK1ng i #bakara, kako da vam dostavim čast za pomoć oko ovoga?

Nazad
Vrh Dno