Šta je novo?

smart-šta?

Symbian nikada nije imao smajlije, ima neki program koji može da ubaci smajlije ali i osoba koja prima poruku mora da ima instaliran taj program.

Haha, ladno nisam znao to. Ovaj moj glup pametniji od tvog pametnog:d

Našao si šta ćeš da kupiš :)

Eto šta se događa kad ne konsultuješ forum pre kupovine:d

Hahahahahaha... Ne mogu da prestanem da se smejem. Pa crni Ji, gde taj telefon i gde Symbian... :D

EMS odnosno emotikone Nokia ne poseduje u softveru od dana nula. Symbian tu nije ništa ni dodao ni oduzeo. C5 jeste prevaziđen fontele ali se dobija za 1 dinar u paketima pa se poklonu u zube ne gleda.

koja si rupa Jonele :D

kako ste pokvareni u svakom postu ste ubacili smajli, a on to ne moze da vidi :D

kako ste pokvareni u svakom postu ste ubacili smajli, a on to ne moze da vidi :D

Moze da vidi na forumu, nema u porukama :p
A ne znam sto su vam toliko bitni ti smajlici u sms, mozes da ubacis dvotacka zatvorena zagrada, telelefoni koji imaju graficke smajlice ce ga prikazati graficki.

Symbian nikada nije imao smajlije, ima neki program koji može da ubaci smajlije ali i osoba koja prima poruku mora da ima instaliran taj program.

Netacno, velika vecina tih programa za smajli ubacuje
Kod:
:)
a iste menja grafickom reprezentacijom (kao i forum sto radi).

telefoni u sms_u graficki prikazuju smajlija ako ukucas :) cini mi se

E5-00 to radi automatski, sve lepo prikazuje.
Ima i lak "insert smajli" deo menija kada se kucaju mailovi/poruke

Kliknes zvezdicu (*) i on ti ponudi vazda smajlija, doduse nevidljivih. :D

Moze da vidi na forumu, nema u porukama :p
A ne znam sto su vam toliko bitni ti smajlici u sms, mozes da ubacis dvotacka zatvorena zagrada, telelefoni koji imaju graficke smajlice ce ga prikazati graficki.

Netacno, velika vecina tih programa za smajli ubacuje
Kod:
:)
a iste menja grafickom reprezentacijom (kao i forum sto radi).

Ja sam mislio ako hoćeš grafički smajli sa symbiana na symbian.

Vrh Dno