Nece da se zateze vise, probao, puca Prime.danijel00 je napisao(la):tebi je memorija zestoko underklokovana i na jako losim tajminzima... postigao bi isto i sa dosta losijom memorijom... za nf2 je posebno lose terati cas3
Da li si siguran da je brze 210MHz na cas 2 od 233Mhz na cas 3, posebno na NF2 ploci. Zasto da prodaje memoriju kada je moze koristiti (kada bude uzeo A64) na nekih 260-270 Mhz kao 2.5-3-3-10???danijel00 je napisao(la):bolje nabavi memoriju koja ide na cas 2 oko 210-220, garantujem da bi brze radila nego 233 na cas 3... citao sam dosta na tu temu i znam sta pricam... a i malo povecati voltazu nije strasno... poenta je da kingmax ne ide na cas 2 nikako, a sve ostalo je off topic
danijel00 je napisao(la):bolje nabavi memoriju koja ide na cas 2 oko 210-220, garantujem da bi brze radila nego 233 na cas 3... citao sam dosta na tu temu i znam sta pricam... a i malo povecati voltazu nije strasno... poenta je da kingmax ne ide na cas 2 nikako, a sve ostalo je off topic
a c a je napisao(la):Kako da probam, dizanjem napona na 100V?
Nece i nece.
Ne pricam o menjanju neke komponente, nego o ovoj kombinaciji.
Plus, ovo je dual channel, da probam u single dobio bih verovatno jos visu magistralu ali to me ne interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari