Hvala ti na brzom odgovoru. Probao sam sa dva. U Srbiji i Nemačkoj. Isto je bilo. Pretpostavljam da misliš na te Nordove servere.Promeni server, verovatno je preopterećen.
Iz Novog Sada. Probao na Frankfurt, mislim i u Srbiji a samo sam strimovao neki film , seriju. Nisam ništa snimao. A Spotify i HBO GO prestanu da radeOdakle i na koje servere se kacis i sta downloadujes?
Idi u Settings meni, zatim klikni na Auto Connect. Isključi Choose a VPN protocol and server automatically i izaberi NordLynx u polju za VPN protocol.Instalirao sam Nord VPN i u box i telefon. Čim je uključen, protok se drastično smanji. Skoro isključe download. Upload ne diraju. Kad isključim VPN protok se vrati u normalu sutradan. Šta raditi?
Hvala. Probao sam i opet stao. Onda sam protokol izabrao : openVPN(TCP) i gle čuda radi. Jedino HBO kaže da nisam u zemlji koju sam izabrao i neće da radi. Ali onda je bar jasno da VPN radi posao, zar ne? Hvala još jednom. Pozdrav.Idi u Settings meni, zatim klikni na Auto Connect. Isključi Choose a VPN protocol and server automatically i izaberi NordLynx u polju za VPN protocol.
Radiće ti dosta brže.![]()
HBO prepoznaje VPN, tako da tu nema leka.Hvala. Probao sam i opet stao. Onda sam protokol izabrao : openVPN(TCP) i gle čuda radi. Jedino HBO kaže da nisam u zemlji koju sam izabrao i neće da radi. Ali onda je bar jasno da VPN radi posao, zar ne? Hvala još jednom. Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari