||NeX|| je napisao(la):Hmm, ne znam stvarno ni ja. Prvo sam hteo SM 172T (tft), a evo sad kontam da uzmem 957NF. Razlika 250€! 😀
Delija je napisao(la):Zavisi, ali stvarno, kakav ti primerak uleti!
Ja sam extra zadovoljan mojim!
Jedina mana koju sam mu nasao je malo moire-a.
Uzmi 959NF, ako ti nije problem prostor na radnom stolu. Probaj da izaberes primerak kod dilera.||NeX|| je napisao(la):Hmm, ne znam stvarno ni ja. Prvo sam hteo SM 172T (tft), a evo sad kontam da uzmem 957NF. Razlika 250€! 😀
Koliko znam 959NF je tu negde po ceni kao i LG900P, samo sto je boljiivica je napisao(la):ja ga imam u silver/black izvedbi i ima BNC prikljuchke...
Ja sam prezadovoljan sa slikom...TCO03
Samo da ti kazem on ima unutrashu zakrivljenost...ali to i neprimechujesh toliko....za te pare dobar. Malo su coshkovi zatupasti kad gledash iz centra a kad se poravnash sa okom vidish da je i on prav..al gde cesh to da izvuchesh...ja probao svashta i posle odusto i razvuko malo vishe sliku i to je to. Ih pa mi bi hteli sve u 200€
Kad vidish da LG ima neku sivu zavesu prodje te vilja da ga kupish a tek ona plastika...k'o igrachka a uz to i skuplji. Ja bih rek'o sl*t maska.
Ortak uzeo 959NF i jedva skinuo "fleke" ..gde li mu se namagnetisala reshtka ne znam...inache i on ima super sliku i jeftiniji je od LG-a. a nekih 40-50€ skuplji od MB-a. Ako se bavish videom ciljaj NF a ako radish svashta moze da te skrpi i mb.
Ajd neka josh neko kaze neshto o ovome...mozda greshim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari