Šta je novo?

Mobilni telefon Sluzbeni telefon

Koji mobilni telefon kupiti

Qzma.RS

Cenjen
Učlanjen(a)
30.03.2013
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
S23+, Mi9
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uskoro nam nabavljaju nove sluzbene telefone i u ponudi je sledece:
A1 Alfa 21
Vivo Y21
Samsung Galaxy A13
Realme C25Y
Motorola G31
Sta je najbolje izabrati od ovoga, ako moze dva predloga.

Pre bih ti predložio da uzmeš Motorolu E40 u razmatranje, jer ima ekran od 90Hz pa ćeš imati utisak da malo brže radi, što ti je u suštini i bitno za službeni telefon, da budeš u toj nekoj zoni komfora.

Pre bih ti predložio da uzmeš Motorolu E40 u razmatranje, jer ima ekran od 90Hz pa ćeš imati utisak da malo brže radi, što ti je u suštini i bitno za službeni telefon, da budeš u toj nekoj zoni komfora.
Čovek pita koje telefone da odabere u firmi od ova 5, ne kupuje on već njegova firma on treba da se odluči koji da uzme, ako grešim izvinjavam se ispravite me
A1 Alfa 21
Vivo Y21
Samsung Galaxy A13
Realme C25Y
Motorola G31

Ja bi pre Samnsung

• Like
Reagovanja: uji
Pozdrav i ja imam isto pitanje.

Uži izbor iz kataloga ponuđača je pao na:
HONOR 50 lite 6/128GB
HUAWEI NOVA 8i 6/128GB
SAMSUNG GALAXY A32 4/128GB
REALME 8i 4/128GB

Ponuda je takva kakva je, šta uzeti, uz napomenu da igre na telefonu ne igram, pa telefon koristim za razgovor, internet, fotografija...

Poslednje tri godine sam koristio Huawei Y7 prime 3/32GB i istim sam zadovljan i u svakom pogledu, ali već polako zaostaje kvalitetom prikaza a i autonomija baterije mu slabi...

Pošto se ne razumem u materiju osim najosnovnijeg dobro bi mi došli predlozi, uz napomenu da me ovi IT-jevci u firmi sugerišu Honor ili Huawei zbog 6GB RAM, ali me i diskretno odgovaraju od Huawei zbog onih restrikcija sa Playstore i sl, a sad čitam da je kamera na ovom Honor razočarala pojedine korisnike...

I da poruke: "Kupi Xiaomi, brt, nećeš se pokajati." ne dolaze u obzir jer Xiaomi nema u ponudi.

Realme 8i, eventualno A32
A što, da li bi te mrzelo da obrazložiš?

Kontam da mi je veći benefit 6GB u odnosu na 4GB RAM nego ekran 120 vs 60Hz, tim pre što gospoja ima 120hz osvežavanje na Samsung A52, i iskreno ne sviđa mi se, možda bi se navikao da ga koristim, ali ovo malo što sam probao mi ostavlja MEH utisak...

Ovo ostalo je manje-više tu negde...

Pa rekao si baterija i fotografija, to je to.
Hvala na izdvojenom vremenu, ali upravo odgledah tri opisa ovih Honor i Huawei modela (praktično isti model, kanda je dizajniran dok su bili ista firma), i bukvalno nijedan recenzent nema ni najmanji prigovor na brzinu punjenja i autonomiju baterije, to je praktično jedan od jačih aduta telefona...

Tako da hvlala još jednom, ali baš i nisam siguran da znaš o čemu pišeš...

Vrh Dno