Pozdrav svima,
treba mi preporuka za sluske koje bi:
koristio iskljucivo za gledanje serija na PSP-u tokom voznje u autobusu.
Dakle nije mi toliko bitan kvalitet zvuka posto i onako kao sto rekoh gledam divix serije, vec mi je bitno da izoluju spoljasnji zvuk sto ljudi sto samog autobusa. Takodje mi je bitno da su same sluske osetljive posto psp ima malo slabiji izlaz. Idealno bi bilo da recimo psp pustim na 70 a zvuk bude dovoljno jak da ne cujem nista okolo
U obzir dolaze samo klasicne sluske ne bubice i in ear modeli i po moguctvu neke koje bi mogao da akam i nosim svaki dan, da ih drzim u rancu a da mi se ne slome posle 2 meseca.
Buzet pa recimo do 50e +/- 20% (bolje bi bilo da ide -20%
). Danas sam gledao Sennheiser 201 ali na zalost nisam imao PSP da ih testiram sa istim. Da li mislite da su ove ok za ovo sto trazim ili imate neki drugi predlog?
unapred hvala
treba mi preporuka za sluske koje bi:
koristio iskljucivo za gledanje serija na PSP-u tokom voznje u autobusu.
Dakle nije mi toliko bitan kvalitet zvuka posto i onako kao sto rekoh gledam divix serije, vec mi je bitno da izoluju spoljasnji zvuk sto ljudi sto samog autobusa. Takodje mi je bitno da su same sluske osetljive posto psp ima malo slabiji izlaz. Idealno bi bilo da recimo psp pustim na 70 a zvuk bude dovoljno jak da ne cujem nista okolo
U obzir dolaze samo klasicne sluske ne bubice i in ear modeli i po moguctvu neke koje bi mogao da akam i nosim svaki dan, da ih drzim u rancu a da mi se ne slome posle 2 meseca.
Buzet pa recimo do 50e +/- 20% (bolje bi bilo da ide -20%
unapred hvala