Šta je novo?

Periferni uređaji Slusalice

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Lucic

Cenjen
Učlanjen(a)
20.05.2022
Poena
110
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X & DeepCool AG 400 BK
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550-PLUS
RAM
Kingston Fury Renegade 2x8GB 3200Mhz CL16
GPU
PowerColor RX 6800 Fighter
Storage
Kingston KC3000 1TB & Kingston Fury Renegade 1TB
Zvuk
Redragon Darknets GS570 BT & HyperX Cloud 2 Red
PSU
Asus ROG Strix 750W Gold
Kućište
Asus TUF Gaming GT301 & Asus TUF Gaming TR120 x3
Monitor
DELL S2522HG
Miš & tastatura
Razer Viper V3 HS & DarkProject Terra Nova
Ostale periferije
LG 43UQ81003LB TV
Laptop
Acer Aspire ES1-532G-C5TE
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S23 8GB/256GB & Samsung Galaxy A50 4GB/128GB
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Samsung Galaxy Buds Live
Steam
https://steamcommunity.com/id/AleksaLucic/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Pozdrav svima, odlucio sam da kupim neke gaming slusalice pa ako bi mi mogli pomoci pri izboru.
Ja cu sad da navedem par slusalica koje se meni svidjaju, a Vi probajte da izaberete najbolje od ponudjenog (molim Vas da iznesete i razlog zasto ste izabrali bas te slusalice, takodje mozete mi preporuciti jos neke slusalice koje nisu na spisku ali da budu u slicnom cenovnom rangu).
Moji izbori:
1. HyperX Cloud 2 (cca 10.000 dinara / 85e)
2. HyperX Cloud Alpha Pro (cca 10.000 dinara / 85e)
3. Steelseries Arctis 5 (cca 13.000 dinara / 110e)
4. Steelseries Arctis 3 (cca 10.000 dinara / 85e)

Greska u kucanju, pod 2 je Alpha S, a ne Pro.

Ja imam HYPERX CLOUD ALPHA S, i veoma sam zadovoljan u cs go u dast 2 čujem vetar, avion što pre sa razer slušalicama nisam čuo,za igre su super za muziku nisu baš ali mogu da prodju, 7.1 sistem je ekstra znači čuješ sve i naj sitnije zvukove
Sačekaj nekog iskusnijeg da vidiš sta će ti reći
Mikrofon je odvojiv kabli na slušalicama odvojiv

Imas trenutno akciju u radnji koja prodaje igre solidnu akciju na hyperx slusalice, 3000 za cloud stinger ili 9k za cloud 2 ako te to zanima

Imas trenutno akciju u radnji koja prodaje igre solidnu akciju na hyperx slusalice, 3000 za cloud stinger ili 9k za cloud 2 ako te to zanima
Znam zato sam i pokrenuo ovu temu :D
Samo sto nema te radnje u mojoj blizini (najbliza 40+ km) pa se dvoumim da li da porucim online kod njih.

Samo sto nema te radnje u mojoj blizini (najbliza 40+ km) pa se dvoumim da li da porucim online kod njih.
Ove stinger core ima 4.5 zvezdice na amazonu, za 3 hiljade mislim da ne moze da se pogresi, cloud 2 vazi za top sluske, pa sad, upravi se prema budzetu :)

Ako poručiš u giga..... ako tu pratis imaš 15 dana mogućnost da ih vratiš i vrate ti novac ili zameniš za druge,meni crkle razer i nisu imali na stanju i nudili mi novac ili da izaberem koje zelim slušalice ja izabro HYPERX CLOUD ALPHA S noviji model
Pitaj šta te zanima tu sam da pomognem koliko mogu

Ove stinger core ima 4.5 zvezdice na amazonu, za 3 hiljade mislim da ne moze da se pogresi, cloud 2 vazi za top sluske, pa sad, upravi se prema budzetu :)
Ja bih radije Cloud 2. Prvobitno sam hteo uzeti Alpha Pro ali nemam dobru zvucnu karticu, a i ne daje mi se jos novac i na nju

Ako poručiš u giga..... ako tu pratis imaš 15 dana mogućnost da ih vratiš i vrate ti novac ili zameniš za druge,meni crkle razer i nisu imali na stanju i nudili mi novac ili da izaberem koje zelim slušalice ja izabro HYPERX CLOUD ALPHA S noviji model
Pitaj šta te zanima tu sam da pomognem koliko mogu
Isto je i ovde samo 14 dana.

Cloud 2 su 8999 din a CLOUD ALPHA S 9999 din
ti biraš
Porucio sam cloud 2 preko online shopa prosle nedelje (26.06.), stigle su mi u utorak (28.06.). Bile su ok zapakovane i stigle su bez ostecenja. Za sada sam zadovoljan, jedino sto bih mozda zeleo je da bude malo jaci bas kad slusam muziku, ali i ovako je ok (mozda moze kroz neki program da se podesi po zelji). Takodje sam primetio da se onaj deo gde mi slusalice nalezu na glavu brzo masti ali je to verovatno zato sto sam osisan na 0 jer mi i sestra nosi te slusalice i ne bude masno uopste, kada ih skinem prebrisem sa majicom i budu kao nove.

Pozdrav svima, odlucio sam da kupim neke gaming slusalice pa ako bi mi mogli pomoci pri izboru.
Ja cu sad da navedem par slusalica koje se meni svidjaju, a Vi probajte da izaberete najbolje od ponudjenog (molim Vas da iznesete i razlog zasto ste izabrali bas te slusalice, takodje mozete mi preporuciti jos neke slusalice koje nisu na spisku ali da budu u slicnom cenovnom rangu).
Moji izbori:
1. HyperX Cloud 2 (cca 10.000 dinara / 85e)
2. HyperX Cloud Alpha Pro (cca 10.000 dinara / 85e)
3. Steelseries Arctis 5 (cca 13.000 dinara / 110e)
4. Steelseries Arctis 3 (cca 10.000 dinara / 85e)
nemoj da uzimas steelseries uzmi hyperx cloud dvojke neces zasaliti ja imam steelseries i nisu nekog kvaliteta sad verovanto uzimam hyperx

Nazad
Vrh Dno