Šta je novo?

Slusalice

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Trebaju mi sluske koje cu koristiti pretezno napolju ( i kuci za kompom, ali vise napolju), trenutno uz ipod Classic i SGSII, ali mislim da cu do Nove godine menajti telefon koji ce verovatno imati bolji audio chip. Dao bih do 150e, i trenutno dolaze u obzir i in-ear kao i on*ear sluske. Ne bih uzimao prevelike on ear koji mi prekrivaju pola glave, najvise zato sto su uglavnom preteske za celodnevno nosenje.

sennheiser cx 300 II je najcesci izbor. verovatno da mozes da potrosis i 150e, ali vecina se slaze da nije neophodno i da je ovih 50ak evra dovoljno za uzivanje u muzici.

Moje licno misljenje je da je suludo davati 150e za slusalice koje ce vecim delom biti koriscene na mobilnom playeru/telefonu, sobzirom da je nemoguce imati kvalitetan audio chip/konstrukciju koja ce davati adekvatan zvuk za tu klasu slusalica. U nekim slucajevima je pametno uzeti zaseban portabilni DAC/head amp kao FiiO E7 ili slicno.
Posto ce se koristiti i na kompu, in-ear IMO otpada. :)
Poslusaj Sennheiser PX 200-II za ~90e (4audio). Portabilne/sklopive, dobra izolacija, ne zahteva head-amp, dobar/odlican zvuk. Ako ti budu zvucale dobro onda nema potrebe davati vise para od toga. :)

Sto se mene tice ja bih radije uzeo sluske od 50e ali sam samo naglasio koliko bih para dao. Stamislite o hd218 ili originals cini mi se 60? Cena je takodje oko 60,70e.

Posto je ipak ovo subjektivna stvar, mislim da je najbolje pitati prodavca da uporedis neke slusalice u radnji- poneses mobilni/player i poslusas kako zvuci. Za HD218 kazu da su "relativno" lose (mada ima ljudi koji su veoma zadovoljni), u poredjenju sa PX 200-II ima losiji bas i srednje tonove- otprilike je losiji koliko je i jeftiniji. 219/229 su novije verzije koje bi trebale biti bolje od 218/228 prethodnika.

Poslednja izmena:
Kupio sam px200 II. Za sada nemam nikakav prigovor,odlicne su. Jedino sto mi u 4audio nisu dali da otvorim da ih poslusam pa sam morao na osnovu vaseg saveta da ih uzmem, dok sam u playeru probao HD 4xx i zvuk mi se nije svideo uopsre, delovao je prilicno prazno i bledo... Hvala u svakom slucaju na pomoci...

Vrh Dno