Šta je novo?

Slusalice???

drazenm

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
170
Kad ubacim slusalice i microfon u kuciste nista se ne desava tj. slusalice i mic ne rade...Sad koristim Win 7 ali isti problem sam imao i na XP,da nije u pitanju mozda mjesto gdje se ubacuju slusalice...Do slusalica nije sigurno jer kad iskljucim zvucnike i ubacim slusalice na njihovo mjesto one rade sasvim normalno...
Ako ne znate u cemu je ovdje problem onda mozda znate koji realtek sound manager da skinem za win 7, i kako da napravim da istovremeno rade i zvucnici i slusalice...
Unaprijed hvala...

Dobro objašnjeno. Sa obzirom ta iznešeno deluje mi da taj prednjivdžek nije zakačen na svoje mesto na ploči. Sam kažeš slušalice uključim umesto zvučnika one rade. Obadva operativna sistema isto se ponašaju. znači drajveri nisu u pitanju. Sve upućuje na kablove unutar kućišta to jest nisu priključeni na maderbord.

Nikad nije radilo zato i mislim da se nesto raskacilo unutra.Planiram da otvorim pa cu da vidim...

Nije ti prikačen front audio panel na matičnu ploču.

Ako ne znaš sam da prikačiš nađi nekog ko se malo bolje razume da ti to uradi.

Ako baš hoćeš sam to da uradiš, nađi upustvo od matične i polako ga prouči i prikači to, al' budi oprezan ;).

Hvala svima na pomoci probacu da uradim nesto sam...

Nazad
Vrh Dno