Šta je novo?

Slusalice za sony ericsson

solar80

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2008
Poena
300
Koje koristite i kakva su Vam iskustva?

Treba da kupim neke ovih dana, pa...
Verovatno cu se odluciti za neke iz walkman serije zbog onog adaptera na 3.5mm.
Video sam na nekoj od tema da je neko video da se adapteri posebno prodaju, ali ih ja nisam video nigde. Ako bih ga nasao, lepo bih prikacio koss sluske na isti i milina...

😀

Video sam na nekoj od tema da je neko video da se adapteri posebno prodaju, ali ih ja nisam video nigde. Ako bih ga nasao, lepo bih prikacio koss sluske na isti i milina...
😀
ja sam baš to uradio. kupio Walkman slušalice sa adapterom za smešnih 10 evra i prikačio Koss PortaPro. sve to na SE K800 i milina jedna🙂

Je'l ima taj adapter mikrofon, odnosno ako nema, šta se dešava kad telefon zazvoni? Je'l ume uređaj da skapira da ne treba da prenosi razgovor na slušalice, već da sa njim zapravo treba da se odradi razgovor?

Ima u Zmaj Jovinoj jedna radnja, kada krenes da se spustas od Vasine, pa na dole, sa desne strane u zgradi. Bilo u Intercomu, a ima i u Comtradeu, mislim da je sa SE slusalicama bilo nesto ili 1000 dinara ili 1200.

Sa 3.5mm adapterom ili sa handsfree adapterom?

Da li ima negde da se kupi original. Ja sam kupio te od 10 evra ali su mnogo losije od originala(cim se dotakne kabl vidi se razlika, mnogo je tanji i nekako lepljiv) meni su se one gumice raspale za manje od mesec dana, dok su originalne trajale preko godinu dana dok ih nisam izgubio 🙁

Da jeste ne bih pitao 🙂 Imam adapter koji ima samo 3.5mm na kraju (za obične slušalice) a imam i SE HPM-83 sa handsfree. Pa me zanima šta ste vi kupili za 10€ u BG.

Mozda bi i uzeo to da mogu tel da koristim sa sluskama koje imam(koss ne znam koji model) ali ne ide zato sto su sluske 32ohma i mnogo se tiho cuje muzika(udjem u gsp i ne cujem nista osim motora a tel pojacan do kraja, plus equ na maxu)

HPM-70 koje sam dobio uz w580,sluze sasvim ok.glasnije se cuju od sony bubica koje imam,zato sto moraju da se nabiju u uvo.samim tim se napravi i vakum,pa je zvuk jos bolji(bas jaci),a i tesko da ce ti smetati spoljnja buka.a kad stavim sony klasicne bubice(10ak e placene pre 3-4god),zvuk mi bude bas pretih.

Pa te SE slushke su solidne, ali nista posebno... Ja sam prvo koristio njih (dobio uz w660i i w850), pa sam uzeo Philips SHE 9500 koje su sasvim ok (a imaju i kabl iz 2 dela slicno kao SE sluske), pa sam sticajem okolnosti dobio Creative ep630 i trenutno koristim njih - one su odlicne i, bar po meni, daleko bolje nego te SE sluske. E sad naravno, ima i dosta skupljih sluski, ali u ovoj narodskoj "sirotinjskoj" 😉 😀 varijanti ove su sasvim ok.

xexe, evo i ja sam uzeo hpm-82 na ebay-u za oko 10evra(ovde kostaju 3500k), jos samo da nadjem negde onu verziju software-a za jachi zvuk pa sam na konju....
pozdrav,
Nikola

Ovako se zavrsila moja potraga za sluskama za SE...
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=157346
zatim sam ja otisao u SE u Delta City...izvadio kes(prezalio i nisam se pokajao) kupio HPM-82 i mogu svim korisnicima reci svoje iskustvo: originalne i kvalitetne slusalice sa garancijom, fenomenalnim basom, kontrolerom...ako neko moze originalne da nabavi na neku "kombinaciju" za manje novca to je odlican izbor!, neoriginalne slusalice kratko traju, pokidaju se, ili strada deo koji se inputira u fon(pocne da ispada posle nekog vremena) tako da tu opciju ne bi preporucio cak ni za 300 din za koliko se mogu naci, mislim da je nepotrebno da napominjem da sam ZAHTEVAN korisnik, i da se na postojece sluske(adapter) mogu povezati bilo koje sa 3.5mm bananicom.

Poslednja izmena:
Unistile mi se sluske uz W950, koristim privremeno slicne slusalice od W300, ali ima tu jedan nezgodan problem - nemaju mogucnost menjanja pesama na samom kablu za slusalice. A to mi je stvarno neophodno jer me neverovatno smara da svaki put vadim telefon da bih promenio pesmu. Tako da, ako znate slusalice koje bi imale tu mogucnost sa softverom za W950, a cuju se bolje od njegovih... Iskreno, malo mi je bezveze da dajem velike pare samo da bih menjao pesme na kablu, ali kad bas moram...

pa kupi te od 1000 i kusur kinti, ne moraju da budu original, a da je korisno to , to jeste mnogo dobra stvar

Imam pitanje za sve.Imam slusalice od SE K750i viska,original fabricke sto se dobijaju uz telefon.Interesuje me da li ce raditi na SE K510i?Posto hocu da ih dam rodjaku

Ako moze brzi odgovor,bio bih zahvalan

Ja sam probao slusalice od W300i na K510i. Iako savrseno pasuju, nisu htele da rade. Dakle, najbolje je da probas.

Nazad
Vrh Dno