Šta je novo?

slusalice za MP3

• Začetnik teme Začetnik teme mipko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
Cao,

procitao sam temu o bubicama sa extra basom, ali ta tema je toliko konfuzna i moram reci beskorisna.
Zeleo bih da mi kazete koje slusalice smatrate da su ok po kvalitetu zvuka. Bitno mi je da su bubice (nebitno da li su in-ear ili ne). Cena takodje nije odlucujuci faktor - najbitnije je da ima da se kupe u BGD.

Ja se licno dvoumim izmedju sennheiser street modela i nekih Sony (zaista ne znam koje sony bubice da uzmem).

Ajde pomozite, ali zaista konkretno, bez fantaziranja o necemu sto u BGD ne moze da se kupi.

hvala
Mirko

Ja imam Sony 818 i mogu ti reci da se odlicno "slazu" sa Crypton Urban playerom, a cena im je ~10e. Koji plejer ti imas? Ne mogu da ti kazem nista o skupljim Sony bubicama, ali mi se cini da ih ne hvale mnogo. Da li si razmislio o Creative EP-630? One su na dobrom glasu, cena im je valjda oko 3000din. Ne znam gde mogu da se nadju trenutno.

U startu gresis kada kazes da je nebitno da li su in-ear ili ne, jer je razlika ogromna (recimo da nikad vise ne bih koristio obicne bubice). In-ear su daleko bolje, bolji zvuk (pogotovo bas sto je vecini najbitnije) i bolja izolacija (ne cujes buku spolja pa je zvuk bolji, a i ne cuju tebe sta slusas).
Zavisi sve koliko si para spreman da das.
Ako je najbitnije da imaju da se kupe u Bgu i imas dovoljno novca (oko 5000), onda sennheiser cx300 kao najbolje kod nas (iste slusalice preko ebaya mogu da se kupe za 1500-2000 din). Sledeci model je creative ep630 za oko 3000 pod uslovom da uspes da ih nadjes. Pored toga imas jos neke in ear modele poput geniusa ali kakav je zvuk ne znam...

Obicne bubice ne preporucujem, ali ako se bas odlucis onda recimo sennheiser mx500, trebalo bi da ih ima u 4audiou

Poz

moj licni utisak je da kad se otkljuca vol ctrl. na Sony NW-A1000 u paru sa sennheiserima... dobijate pakleno dobar zvuk.

svaka preporuka

poz
Mipko

Да не отварам нову тему, полудео сам од чекања да се неко од наших смилује и да увезе Creative EP-630, тако да ме је баш заинтересовала ова Sennheiser комбинација преко е-baya. E једино ме занима како ми смртници можемо да завршимо тај посао, јел има нека фирма која то ради (е дућан) или морам да јурим неког са paypal-ом?

Nazad
Vrh Dno