Šta je novo?

slusalice sa mikrofonom za iphone 3G

shomi1417

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2006
Poena
320
Pozdrav! Ko sto naslov kaze potrebne su slusalice za iphone 3G sa mikrofonom...
Treba da kupim devojci za rodjendan (kasnim poprilicno :)) slusalice, mislio sam da pazarim original ali nakon malo googlanja shvatih da i nisu bas nesto tj. da za te pare moze da se uzme nesto bolje...
E sada posto je mikrofon neophodan, da li postoje neke slusalice koje bih mogao uzeti umesto original iphone?
Googlah ali nista ne nadjoh....
Ako moze pomoc...
Hvala unapred!

Pa imas razne marke , ako hoces malo vise fancy da izgledaju , uzmi skullcandy , mislim da Skullcandy Ink'd kostaju oko 2.5-3k ( zadnji put kad sam gledao u gradu )

Hvala na predlogu, pogledacu sada.... ja nasao neke sonijeve ali su samo za 3gs....
Moze preporuka za jos koje slusalice

Kako mogu da budu samo za 3Gs, isti je ulaz i softver, mora da budu kompatibilne. To samo 2G trazi adapter, ali bi radile i na njemu...

slusalice su sony DR-EX300iP (mada ih nisam nasao u maloprodaji...)
evo copy/paste

Napravljeni za iPod® - Kompatibilnost sa iPod Shuffle (3. generacije), iPod Nano (4. i 5. generacije), iPod Classic uređajem od 120/160 GB, iPod Touch (2. generacije) ili iPhone 3GS uređajem

posto nisam previse upucen u iphone (imam htc), zbog toga sam i mislio da ne moze na 3G..... al ko pita ne skita :)
aj ako moze jos neka preporuka....

Mnogo bre za in-ear slusalice, 80$ je na ebayu bez ikakvih dazbina, ovde bi to ispalo preko 100e :)

ma samo mi to izbacio "drug google" kada sam trazio "slusalice sa mikrofonom za iphone".... nisam ni proverio cenu jer nema kod nas mada sam sada "odjednom" izgubio interesovanje za iste :)
driver aj baci neki predlog da ne bih pao samo na skullcandy.....

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam, ne vozim se gradskim prevozom pa ne slusham muziku tako, na iPhoneu nemam ni jedan mp3, tako da ne pratim to uopshte :)

Poslednja izmena:
ok
ajmo onda neki ponosni vlasnik ipona (koji slusa muziku na istom :)) neka predlozi nesto...

da li mozes da mi preporucis neke slusalice do 3k(vise-manje) dinara? Bitno je da imaju mikrofon i kontrole?
Havala unapred!

Vrh Dno