Šta je novo?

slusalice od ipoda

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
da li su te slusalice kvalitetnije od ostalih sluski za playere? ja iz zezanja poklonio sluske jednoj drugarici, i ona kaze da takav zvuk nikad nije imala pre na playeru..... e sad, jel su to slicne sluske kao i za iphone?

Iste su sluske, samo sto za iPhone imaju na sebi mikrofon.
Da su kvalitetne, meni i nisu nesto specijalno. Nisam nikad koristio njihove sluske ni na iPod-u, a ni na iPhone-u. Meni imaju OK zvuk samo ako im stavis one sundjercice, jel onda malo bolje izoluju buku.

Poslednja izmena:
meni su to jedine bubice koje mi ne ispaaju iz usiju, sve ostale koje stavim, mi ispadnu posle minut dva...... a sundjercice nisam stavljao, ali definitivno je zvuk savrsen.....

Meni nije zvuk nista specijalan na njima. Po meni su najbolje in ear bubice. I njih koristim godinama vec i sa njima nema greske.

Probaj da stavis sundjercice ako nadjes i videces koja je razlika u zvuku.

ubedljivo najgore slusalice koje sam ikad probao, za 200 dinara na pijaci se nadju bolje slusalice, dobio uz ipod nano 4th Gen. i zavrsile u fioci...

Koga god da sam video da ima appleove sluske - svima zvuk probija u okolinu sto ce reci losa izolacija :)

Pa zato kazem da na njih treba staviti one sundjercice, pa je izolacija okoline donekle OK.
Mada su stvarno bzvz bubice, a kostaju original boga oca.

Meni su i na ipodu i na ip3gs trajale po 7 dana i posle toga pocinju da krche. Ubedljivo najgore slusalice koje sam koristio.

Ja sam za moj iphon 4 uzeo neke Vivanco u Knezu i toliko su dobre za malo para (1499.00 dinara).
Fenomenalan zvuk i veoma udobne slusalice.
Probacu da nadjem ambalazu pa cu napisati i koji su model/tacan naziv

Vrh Dno