Šta je novo?

Slusalice, gde?

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
PSU
SEASONIC Core GX-850
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
Samsung 32'' Odyssey Neo G8
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Страдале ми слушке од мегастик-а, па сам бацио 1000дин на два пара неких које нису лоше, али не могу ни да присмрде онима које се добију уз стик. Е сада, мене интересује да ли има негде да се купе слушке исте онакве какве иду уз мега стик 1 и колико коштају, а ако не, онда да ли уопште има негде да се купе засебно слушке које су бар слично дизајниране као наведене ( пролазе кроз канап - нека варијанта да стик може да виси око врата, а не да морам да га стављам у џеп ), а наравно да су квалитетне.

П.С. и колико то кошта отприлике!?

Poslednja izmena:
Slusalice od Megastika su katastrofalne. Ako je to kvalitetno onda mislim stvarno...Ako hoces bacicu ti na pm broj coveka koji dolazi do SKCa nedeljom, kupis lepo od njega Zenhajzer MX300 i ne mislis, najbolje sluske za te pare (10.5€) Od toga nema nista bolje do nekih 1300-1400 dinara.

Baci i meni.

I meni -isti megastick i isti prolem :d -jel' zna neko,jel' spadaju slusalice pod garanciju,da se ne mlatim dzabe do Dusanovca.

Ajd kad si vec u naletu, baci i meni PM.
(kad samo pomislim da sam se zaleteo da kupim neke genius bubice)
Thank You. 🙂

OptiPlex je napisao(la):
...kupis lepo od njega Zenhajzer MX300 i ne mislis, najbolje sluske za te pare (10.5€) Od toga nema nista bolje do nekih 1300-1400 dinara.

OptiPlex je napisao(la):
Ne razumem sta se ljudi primaju na MX300 i na Zenhajzer generalno...necu reci da su krs ali apsolutno nista vise od proseka, i to sa donje strane...

Odluci se vec jednom 😛

Nije da uhodim nego sa ukuco u guglu "Zenhajzer MX300" i izbaci mi tvoj post :eyebrows:
Eh, taj google...

Ima li sad gde da se kupe originalne bubice za MSI Megastick?
Ili mozda nesto sto ih adekvatno menja, da mogu da se okace oko vrata, da je kablic protkan kroz vezicu...

Mikeli

Nazad
Vrh Dno