Šta je novo?

Periferni uređaji Slusalice do 50 evra

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Marioryuken

Zapažen
Učlanjen(a)
05.07.2023
Poena
15
Preporucite mi neke kvalitetne(za cenu) i udobne wireless sluske(bluetooth posto pretpostavljam da je kvaliteniji wireless dosta skuplji) do 50 evrica.
Trebaju mi da posle ponoci mogu da gledam filmove i serije na racunaru, a da ne smetam ostalim ukucanima da spavaju.

Ako misliš na bubice...
Ne, mislio sam na one klasicne, preko uva. Bubice mi ne odgovaraju jer izgleda da imam cudne usi, zapravo jedno uvo - svakih 20-ak minuta bubica mi ispada. Probao sam nekoliko razlicitih brendova i velicina, ali uvek isto.
Eh, mozda je ipak najbolje da sakupim jos malo novca i nabavim neki Turtle Beach, cuo sam da bluetooth bas i ne fura najbolje na racunaru.

Od BT ne bih uzimao ništa ispod kvaliteta ovih Anker. U ovom slučaju je problem što prelaze budžet, na KP koštaju 80-90€.
Klasične slušalice, koje nude odličan zvuk i prihvatljivu izolaciju u oba smera (ukućani uglavnom neće čuti šta slušaš), i znatno bolje od kornjačoplažnih derivata: https://gigatron.rs/slusalice/isk-slusalice-hp-980-167182

Klasične slušalice, koje nude odličan zvuk i prihvatljivu izolaciju u oba smera...
Ma imam ja vec solidne zicne sluske, nego sam hteo da nabavim bezicne - greota mi da ih stalno uticem i cupam jer nigde u blizini nema mesta da ih odlozim kad ih ne koristim - sto mi je prepun a i gajtana vec koliko hoces. Koliko sam video, Turtle Beach ima najjeftinije bezicne slusalice preko usb prijemnika, sto kontam da je mnogo bolje od BT.

Vrh Dno