Šta je novo?

slusalice do 3500 hiljadeee !!!!

Rista96

Cenjen
Učlanjen(a)
04.08.2012
Poena
159
pozdrav svima
zeleo bih da kupim neke slusalice do 3000 hiljade eventualno 3500 pa me interesuju vasi predlozi. meni su zapale za oko gamecom plantronics 367 i takodje me interesuje kakve su !!!

izvinjavam se ako sam promasio kategoriju !!!

Jel trazis headset ili headphones? Ako je headset u pitanju mogu ti preporuciti gamecom 367 (i ja ih imam) jer su jako udobne, dobar zvuk i odlican mikrofon

367 su bolje. Prijatelj je skoro uzeo 380. Probah ih i mogu reci da su tvrdje (neudobnije), i imaju losiji mic

Pogledaj da li su jos uvijek na akciji steelseries h5v2, za ~4000 predstavljaju odlican izbor.

Nazalost, losije su te SS od Gamecom 367.

Nisam probao nikad Genius, ali verujem da su jeftine Pioneer slusalice bolje od bilo kojih drugih jeftinih. Nikad nisam naleteo na lose Philips slusalice, a promenio sam ih zilion.

^ dobre slusalice se valjda ne menjaju toliko cesto :) :d

Inace ok su Pioneer m290 samo je veliki bedak to sto su pre 2 godine kostale samo oko 2000 din (apsolutni best buy tada) a sada su 3200-4000 din..

Lose slusalice su potrosna roba :) Osim ako ne kupis neke od 20-50e npr pa pocnes da zahtevas sve bolji zvuk i opremu, to je onda rupa bez dna.

Ja sam promenio krs slusalica u zivotu, za prenosive plejere svih generacija, kvalitet mora (bar malo) da se plati, kada sam sa raznog krsa presao na najjeftinije sony slusalice (1000-1500 din) preporodio sam usi :d a i novcanik jer su trajale, onda sam resio da odvojim kes za neke iole bolje i kvalitetnije (Pioneer i Sennheiser, 3000 + 2500 din) i evo traju vec 2+ godine uz odlican kvalitet i zvuk.

Kada sa slusalica od 30e predjes na skuplje tj pocnes da kupujes sve skuplje i bolje to je onda ''rast apetita'' i neki napredak, ako za 3 godine promenis 10 slusalica od 10-15e to je onda mozda ta potrosna roba o kojoj pricas a ja bih pre rekao krs kvalitet ;)

Poslednja izmena:
Ti tumaci kako ti je drago, ako ne umes da racunas koliko je godina proslo otkad se ne koriste vokmeni, izguglaj pa izracunaj. Podrazumeva se da se iole kvalitetne slusalice ne mogu kupiti ispod nekih 15 evra, sve ispod toga je bacanje para jer ce trajati kratko.
A sve slusalice su potrosna roba, ako pricamo o outdoor koriscenju.

Ja sam uzeo neke Sennheiser s mic, kao za skype/office. Medjutim koristim ih i za igre, prezadovljan sam! Oko 40e sam ih platio.

Vrh Dno