Šta je novo?

slusalice do 20e

brank0

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2000
Poena
645
Znaci, trebaju mi slusalice do 20e. Iskljucivo za slusanje muzike, igre i tako to...Ima raznih Alteca, Labteca, Philipsa itd. Preporuke, saveti?

kupi "galaxy ap-840" ,imaju mic i potenciometar,zadovoljan sam za 2 godine izrabljivanja....imas ih na ulazu u cumicevo sokace(iz nusiceve) za 1000 din

Stalin je napisao(la):
Znaci, trebaju mi slusalice do 20e. Iskljucivo za slusanje muzike, igre i tako to...Ima raznih Alteca, Labteca, Philipsa itd. Preporuke, saveti?

Mislim da je Altec AHP-10 za te pare (nesto preko 10 EUR-a) pristojan izbor.

Re: Re: slusalice do 20e

Paja je napisao(la):
Mislim da je Altec AHP-10 za te pare (nesto preko 10 EUR-a) pristojan izbor.

Ne pristojan već i jedini :) Imam ih već godinu dana i prezadovoljan sam, naročito za te pare.

Re: Re: Re: slusalice do 20e

supernova je napisao(la):
Ne pristojan već i jedini :) Imam ih već godinu dana i prezadovoljan sam, naročito za te pare.

Postoji jedan interesantan model Phillips slusalica cija je cena oko 15EUR+ (dosta su velike - obuhvataju celo uvo)...
Za utiske i tacnu oznaku pitajte Delimira...

Re: Re: Re: Re: slusalice do 20e

Paja je napisao(la):
Postoji jedan interesantan model Phillips slusalica cija je cena oko 15EUR+ (dosta su velike - obuhvataju celo uvo)...
Za utiske i tacnu oznaku pitajte Delimira...

E, baš me te i zanimaju...Delimire, gde si?

Cini mi se da govorite o Philips hp250....ima ih i ovde kod nas,nisam siguran posto su.Znam samo da su u Metro-u bile oko 700 din(brukica)
a ja ih nisam uzeo....a sad vise nema.smrk.Ortak ih je uzeo i ne odvaja se od njih.Jeftina zamena za seinheisser(valjda se tako pise)

PINHEAD je napisao(la):
Cini mi se da govorite o Philips hp250....ima ih i ovde kod nas,nisam siguran posto su.Znam samo da su u Metro-u bile oko 700 din(brukica)
a ja ih nisam uzeo....a sad vise nema.smrk.Ortak ih je uzeo i ne odvaja se od njih.Jeftina zamena za seinheisser(valjda se tako pise)

U pitanju je HP200 ne HP250. Imam pored njih i Technnics RP-F300. Philips sam platio valjda 750din, a Technics sam uzeo u Tehnikomu za 1700 din...Philips je malo neugodniji za nosenje na glavi, ima slabiji bas, ali je zvuk sasvim pristojan. Zvucna izolacija je takodje solidna, a slusalice nemaju otvore na sebi. Cini mi se da je review bas tih Philips slusalica bio i na Benchmarku pa pogledajte rubriku na prvi pogled ili multimedia...Da, duzina kabla kod Philips-a je 2m, a kod ovih Technics je 4m, i Technics ima "pozlaceni" konketor i adapter za Philips ima obican konektor i obican adapter za veci stereo jack...

Nazad
Vrh Dno