Šta je novo?

Slušalice sa metalnim rajfom

Adam K

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2006
Poena
360
Znači treba mi preporuka za neki kvalitetni model slušalica koje imaju metalni rajf, kao one što su bile popularne 80ih i 90ih uz vokmene :D
Cena može i do 2000 RSD, samo da su kvalitetne i da je rajf što savitljiviji. Polomio sam gomile platikanera, danas i Koss KTX8 :mad: koje su koštale oko 2000, ali su mi trajale duže od svega do sad, preko godinu dana :d

Не опет, и на прошлу тему ми нико није одговорио :d зар се сви задовољавате пластиканерима :p

To što tražiš za 2000rsd verovatno nepostoji. Pošto sam ja takve slušalice nosio 80-tih, mogu ti reći da je pojavom bubica i bubica na rajfu, postalo out nošenje takvih, pa su ubrzo nestale iz upotrebe, izuzev boljih modela.
Imaš AKG K 412P za 3100 din., kao i legendarne Koss PortaPro i Sennheiser PMX100 ali one su skuplje, verovatno nešto oko 40€. Ali ako tim tempom lomiš, neverujem da će ti i ove značajno duže trajati.

Prilozi

• AKG_vs_KossPro.jpg
    AKG_vs_KossPro.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 55
  • photo02.jpg
    photo02.jpg
    36.2 KB · Pregleda: 49
  • pmx100.jpeg
    pmx100.jpeg
    63 KB · Pregleda: 55
Хвала много на одговору :) после свих пластиканера само поглед на ове AKG је био прави "сврш" за мене :D није ми фрка да дам и више само да добијем какав такав квалитет.
Истини за вољу, ранија кршадија је углавном страдала код куће и углавном је коштала мање од 1000 динара.
Оне Koss су ме стварно лепо служиле, а оно што је пукло је пластична "шарка" која је недопустиво танка и која је спајала слушалице на средини рајфа.

Још кад ми рекао где ова чеда имају да се купе :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno