Šta je novo?

Slomljeno postolje

vrsac22

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2008
Poena
304
Imam Philips 19" Widescreen Monitor 190WV kome se juce slomilo postolje. Ima li gde da se nabavi u Juznm Banatu i Beogradu?

Ja lično ne znam da li ima ali ukoliko ne nadješ postolje kupi negde VESA zidni nosač sa zglobom ukoliko ti monitor ima mesto pozadi za kačenje na njega.

Teshko cesh naci postolje odvojeno... Jedino ako je ostalo od nekog monitora koji je riknuo.

JAO! Postoji li ikakva druga opcija? Monitor je tek izaso iz garancije...

Vesa

Gde ovo ima da se kupi i koliko kosta?

Prilozi

• Picture 15.jpg
    Picture 15.jpg
    80.6 KB · Pregleda: 176
A koje? Meni to izgleda kao uputstvo za skidanje postolja koje dobijes uz monitor.

Tacno, nisam bas tehnicki pismena, moja greska. Znaci trebala bi da proverim da li uopste ovaj tip monitora moze da se kaci na zid...

Zensko, sta ces!!! Zna li neko moze li Philips 19" Widescreen Monitor 190WV da se okaci na zid. Nisam kod kuce trenutno. Sta da gledam kad budem kuci? Sta treba da ima na zadnjoj strani?

Moze da se kaci na zid, razmak rupa je 10x10.

A meni treba postolje za monitor, po vesa standardu ali da mogu da okrenem monitor. Ako me kapirate..

Imao sam nameru da montiram sebi nesto takvo, ali jednostavno nemam poverenje u onu plastiku od monitora. Bas me zanima da li neko ima negativna iskustva sa tim.

pozzz

Zadnja strana monitora

Evo slike zadnje strane monitora, a takodje i slike nosaca koji sam nasla na trzistu. Ajde momci moze li ono na ovo?

Prilozi

• mimg_0790.jpg
    mimg_0790.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 205
Slika nosaca

Evo i nosaca

Prilozi

• PrtScr capture_4.jpg
    PrtScr capture_4.jpg
    158.3 KB · Pregleda: 125
Ja sam sam sebi napravio nosac i usafio na zid.Malo varenja kod bravara i to je to

@vrsac22:

Koliko mogu da vidim, kaci se na ove rupe.

Picture 15.jpg

Samo treba da vidis koje su dimenzije (X i Y), verovatno su 10x10 cm (kao sto rece neba), i da proveris da li drzac koji zelis da kupis ima takav raspored rupa na sebi, a verovatno ima. Taj na slici ima tri "kombinacije" verovatno da ima i tu koja odgovara tvom monitoru.

Poslednja izmena:
Hvala svima, nadam se da je nekom koristilo. Resila sam problem privremeno, u kucnoj varijanti, uz malu pomoc vestih muskih ruku. Jos uvek ostaje otvorena opcija kupovine nosaca...

Evo sta sam ja uspeo da uradim pre neki dan :D

Prilozi

• DSC00195.jpg
    DSC00195.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 112
od čega ti je ovo ?

Evo ako nekog zanima kako izgleda ovako... :)

Prilozi

• IMG0031A.jpg
    IMG0031A.jpg
    41.7 KB · Pregleda: 92
  • IMG0032A.jpg
    IMG0032A.jpg
    44.2 KB · Pregleda: 96
  • IMG0033A.jpg
    IMG0033A.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 79
:D:wave:

Vrh Dno