Šta je novo?

SLK800 & Arctic Silver 3

Stojcha

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Dobro narode posto vidim da se bas ludo zabavljate da pitam nesto konstruktivno.

Ima li neko ideju gde u Serbiji da pazarim Thermalright SLK800 kuler i Arctic Silver 3 pastu ?

Eventualno ako neko poseduje doticne (moze i koriscene a da mu ne trebaju vise u sta cisto sumnjam 😉 ) nek mi javi na mail za cenu i dogovor.

Ako znate neku dobru radnju u blizini ove nase za..bacene drzave koja hoce da isporuci doticne stvari moze preporuka.

THX in advance.

Izvinjavajte za nedostatak domacih slova (one kvacice odozgore) al sam previse naviko na engleske forume itd. da vise nemam ni adekvatne fontove na compu.

Predlazem ti da kontaktiras penzionisanog Overclockera Acu ,pa da ga ubedis kako je njegov CPU 'ladan ko' spricer i da mu ta kombinacija nikada vise nece trebati 😀 .
Adekvatno se otvori,i svaka vrata ti mogu biti otkljucana 😀

ma kakva domaca slova, ko to jos koristi...

nego, znas li ti koliko ce te izaci takav luksuz? barem priblizno?

Taj luksuz mu dodje u najgoroj varijanti: mesec do mesec i po cekanja, plus oko 12 eura za AS3 plus oko 70 eura za SLK800 bez ventilatora, ako mi donosi drugar iz grcke 🙁

Najbolja varijanta (do sad) je da narucim iz Austrije karticom gde me obe komponente izlaze oko 55 eura plus oko 5 eura bankovni troskovi, sto mi medjutim nikako ne polazi za rukom u vec tri banke koje sam probao sa Visa karticom (regularnom naravno 😉 ) jer radnje u Austriji nesto ne vole da salju kod nas (pitam se zasto :twisted: )

Znaci nista od toga kod nas ?

What a .... bas steta 🙁 🙁 🙁

Stojcha je napisao(la):
Znaci nista od toga kod nas ?

What a .... bas steta 🙁 🙁 🙁
Rekoh li ti da kontaktiras Acu ,koji je i moderator ove sobe????

Nazad
Vrh Dno