Šta je novo?

Slika u Start meniju XP

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Kako beše ona fora sa ubacivanjem slike korisnika (bmp) u
u vrhu Start menija. XP naravno.

Mislish li na slicicu pored imena?!Pa jednostavno kliknesh na nju i recice ti se samo...

pa najjednostavnije je da da kliknes na slicicu i xp ce ti otvoriti prozor u kome se ta slicica namesta i onda izberes opciju browse for more pictures....

Sauron je napisao(la):
pa najjednostavnije je da da kliknes na slicicu i xp ce ti otvoriti prozor u kome se ta slicica namesta i onda izberes opciju browse for more pictures....

Čekaj, nešto nije u redu. Nemam te opcije. Kada kliknem na sliku otvara mi je ACD, dok kada kliknem desnim dugmetom imam milion nekih opcija ali ni jedna nije ona koja se pominje gore.
Pokušao sam da izaberem priview (neki XP-ov), ali ni u njemu nema ništa slično 'Browse for more pictures'.

Heh, vidim da je kod tebe to nesto malo drugacije ali OK, postoji i drugi nacin...

Idi u Control Panel/User Accounts pa kliknes na Usera kojem oces da promenis sliku, pa medju opcijama koje ti se pojave nadjes Change My Picture, i onda u novootvorenom prozoru vide se slicice koje ti on nudi, a ispod njih ima Browse For More Pics...

ajd poz, nadam se da je ovo to! :D

Sauron je napisao(la):
ajd poz, nadam se da je ovo to! :D

To je to !
Malo sam čačkao u medjuvremenu, i problem je izgleda što koristim neku čudnu kombinaciju Windows classic i ovih novih XP motiva u korisničkom interfejsu. Šta da radim mator sam za ove novotarije, navika je čudo :D

Hvala još jednom :)

Nazad
Vrh Dno