hmm....pa nisam to radio nikada, ne koristim clone, a zar ne moze samo na "glavnom" monitoru da ide plejer u full screen, na drugom je overlej i gotova prica ? (mislim moze 100%, evo sad sam probao, isti djavo clone ili dualview za ovo sto sam rekao). Ako uopste nemas sliku na drugom monitoru zato sto prvi koristi overlay, onda podesi plejer da renderuje u vrm9 formatu (koji je inace i bolji od overleja jer manje CPU-a zauzima i moze da renderuje fontove na drugom ekranu koji je overlay) i ukljucis u drajverima pod full screen video /full screen video device /auto i imaces overlay na monitoru broj 2. A opet kazem, nema potrebe da koristis clone mod. da bi imao film na oba monitora (sa prevodom) , samo uradi kako sam ti gore naveo.
Ja sam se igrao (cisto zezanja radi) i pokrenuo BS plejer i mplejer classic u isto vreme i pustio dva razlicita filma, jedan plejer je bio konfigurisan da renda na overlay, a drugi u vrm9, pokrenes prvo ovaj sto renda u vrm9 (on onda izbaci sliku na overleju) i onda pokrenes ovaj sto ide na overlej i maksimajzujes ga na primarnom monitoru i gledas dva filma u isto vreme (ovo na ATI-ju takodje ne moze, bar ja nisam uspeo)