Šta je novo?

Slika na 795DF

VD.

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2005
Poena
319
Imam monitor vec jedno godinu dana, i nisam nesto zadovoljan (ranije je zujao i pistao :trust: ), onda se situacija popravila (prestao je i da zuji i da pisti), ali od pre oko mesec dana je pocela slika da se tripuje, naime upalim monir i se bude u redu onda nakon proizvoljnog vremenskog intervala slika postane svetlija za 100% :zgran:, i to "cudo" traje nekih pola sata i taman kada se jedva nekako naviknem ekran se zatamni tako da se jedva vidi slika njemu... ako neko zna resenje neka me spasi ove gluposti...

Imam monitor vec jedno godinu dana, i nisam nesto zadovoljan (ranije je zujao i pistao :trust: ), onda se situacija popravila (prestao je i da zuji i da pisti), ali od pre oko mesec dana je pocela slika da se tripuje, naime upalim monir i se bude u redu onda nakon proizvoljnog vremenskog intervala slika postane svetlija za 100% :zgran:, i to "cudo" traje nekih pola sata i taman kada se jedva nekako naviknem ekran se zatamni tako da se jedva vidi slika njemu... ako neko zna resenje neka me spasi ove gluposti...

Mislim da pomoci bez otvaranja doticnog nema.Imam 793DF i slicne probleme.Pisalo se vec ovde ranije o raznim tripovima 79XDF serija.Jednostavno Samsung je na njima "malo" skrtario(losi trafoi i elektroliti koji prave probleme) tako da ce najverovatnije morati da rade srafciger i lemilica.Mada je moguce i da ti je zapao primerak kom je radni vek na izmaku.
Zakljucak-ako je jos u garanciji(a trebalo bi da jeste) pravac servis pa nek oni mozgaju,ako ne onda nadji majstora koji je vec imao "pacijenta" kao sto je tvoj monitor i problem ce biti resen 99% za 10-20 *******.
PozZz:wave:

Nema druge nego da ga nosis u servis.

Vrh Dno