Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Eto i ovako nesto da vidim .. Doneo mi je drugar racunar sa komentarom poceo je da radi jako sporo i bukvalno ne moze da se koristi (i naravno odma sam posumljao aha garant virusi pun hard disk , posto on nzm nista oko racunara a instalira svasta i nema nikakvu zastitu) , odradim ja clean windows xp , sve formatiram .. Uplaim racunar kad on stvarno kao SlideShow e sada toliko je lose da bukvalno mis neide glatko nego se desava sa vremena na vreme da zabode... Inace kofiguracija je sledeca: AMD 3200+ s939 , neka ok plocica sa sata kontrolerima i pci-e slotom gde mu stoji gt520 , hard 250gb sata , i 2gb rama .. Uglavnom pokusao sam eliminaciom i eliminisao sam sve , ostao sam na ploci i procesoru posto nemam ni drugu plocu niti drugi procesor za taj stari soket .. Ali sam hteo da vidim sa vama da li mozda ima neko nekakvo objasnjenje , posto me bas interesuje sta moze da bude , takodje sam pregledao plocu da li ima nadutih kon. ili fizickih ostecenja , ujedno sam proverio temperature , zamenio pastu na proc i cipsetu .. Ali nista i dalje ista stvar!!! Ukoliko neko ima ideju neka javi!!:wave:
Edit: Jos samo nesto da dodam sto je jos cudnije , posto decko voli da igra igrice ima masu igrica instaliranu nesto tipa call of duty 2 , call of juarez , cs1.6 , moha aa , nfs most wanted , nfs carbon .. Uglavnom sve igrice smo probali da igramo i rade najnormalnije bez ikakvog kocenja , pregrevanja racunara i slicno !!! (Sto je po meni nemoguce) , a u Windowsu ne mogu da otvorim everest da proverim temperature .. Ali recimo da odes na interent i da pustis video na youtube-u sanse nema , toliko koci ne slika nego i ton .. da ne moze da se razazna da li je psema ili neko puca iz puske..
Edit: Jos samo nesto da dodam sto je jos cudnije , posto decko voli da igra igrice ima masu igrica instaliranu nesto tipa call of duty 2 , call of juarez , cs1.6 , moha aa , nfs most wanted , nfs carbon .. Uglavnom sve igrice smo probali da igramo i rade najnormalnije bez ikakvog kocenja , pregrevanja racunara i slicno !!! (Sto je po meni nemoguce) , a u Windowsu ne mogu da otvorim everest da proverim temperature .. Ali recimo da odes na interent i da pustis video na youtube-u sanse nema , toliko koci ne slika nego i ton .. da ne moze da se razazna da li je psema ili neko puca iz puske..
Poslednja izmena: