Šta je novo?

Sli 8800GTS i7 920

nine84

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
319
evo rezultata u 3d marku 06....

moglo je malo vise...al nisamo hteli da preterujemo..inace u igricama ovaj sli donosi poboljsanja u odnosu na sigl 8800GTS otprilike 50-70% vise

probao sam i krizu...mrzelo me da kacim na 22 inca...inace na xp na high cepa 50 fps...pretpostavljam da bi i na dx10 islo jako lepo na very high

a koliki je score sa 1x 8800gts ?

Ja racunam na nekih ~14-15k sa single 8800gts...:eyebrows:

Poslednja izmena:
lose racunas...sa jednom je nesto malo preko 19k :D

Poslednja izmena:
lose racunas...sa jednom je nesto malo preko 19k :D

Bogami za pohvalu. Mogu ti reci da si navatao odlicne primerke gts kartica 800+ je prilicno retkost (osim ako nisi editovao 9800gtx)!!

E sad ako te ne mrzi da odradis mark 06 sa procesorom na 3.8ghz, gpu 750/mem 1050...cisto da ustanovim koliko je razlika u procesoru u odnosu na ovaj moj vec vremesni 6750 :wave:

I da znas da me zanima da li bi kriza radila dobro na ultra high...kod mene 1920x1200 ultra high i 4xAA i ide cak 7-8 fps :d (tj ne znam da li da se smejem ili placem)!!

Poslednja izmena:
to je konfiguracija od mog dobrog druga...testiranje smo radili kod mene da vidimo dal se uopste vredi stavljati sli...inace graficke su Asus 8800GTS i Msi 8800GTS...e sad asus ima one fabricke klokove dok je Msi fabricki kloknut na 730 za gpu shaderi su na 1830 a memorija je ista ...e sad ovaj asus je bolji primerak jer on bukvalno se nosi sa mojom 9800GTX+...znemarljivo manje rezultate pravi...znaci prolazi testove i sa 830 za gpu...jedino je sporiji sa memorijom i shaderima...:wave:

ja imam asus 8800gts 512 i mogu vam reci da je exstra kartica.imam je od drugog dana posle njenog izlaska i spremam se odavno kao da pojacam i nikako da naidjem na igru koja bi mi dala povoda za to.znaci exstra neverovatno kako se nosi sa igrama.radi u paru sa e8400

ja imam asus 8800gts 512 i mogu vam reci da je exstra kartica.imam je od drugog dana posle njenog izlaska i spremam se odavno kao da pojacam i nikako da naidjem na igru koja bi mi dala povoda za to.znaci exstra neverovatno kako se nosi sa igrama.radi u paru sa e8400

svakako je 8800GTS extra karta...onaj ko je probao to zna...i dobro poznati G92:smoke: naravno kad je podrzana dobrim procesorom tipa e8xxx...onda retko koja igra moze da ga namuci:wave:

jel mogu da stavim 2 razlicite 9800GTX+ u sli ? tj clokovi su im drugaciji ?

naravno...i ova dva GTS-a nisu imala iste taktove za gpu,kasnije su preko programa izjednaceni....to nije nikakav problem ako su obe 9800GTX+....

ovo bi trebalo da je tacna tvrdnja ali nije nazalost...naprimer asus 9800gtx+ i xfx9800 gtx+ ne rade u sli cak se i deo gde se kaci sli mostic ne gadja....inace kartice na razlicitim taktovima iste oznake ( od istog proizvodjaca ) rade bez problema u sli na nizem taktu od te dve kartice.....do kada nisam naleteo na dve ove kartice i ja sam mislio da isti model bilo kojeg proizvodjaca moze u sli sa bilo kojim ali ima izuzetaka pa treba biti oprezan...

ovo bi trebalo da je tacna tvrdnja ali nije nazalost...naprimer asus 9800gtx+ i xfx9800 gtx+ ne rade u sli cak se i deo gde se kaci sli mostic ne gadja....inace kartice na razlicitim taktovima iste oznake ( od istog proizvodjaca ) rade bez problema u sli na nizem taktu od te dve kartice.....do kada nisam naleteo na dve ove kartice i ja sam mislio da isti model bilo kojeg proizvodjaca moze u sli sa bilo kojim ali ima izuzetaka pa treba biti oprezan...

pa na to nisam racunao...ja sam skontao da je covek pitao hoce li razliciti clokovi praviti problema...a to da se ne gadjaju mesta gde se kaci mostic...to moze da bude problem...ali mislim ako su referentni modeli...ne bi trebalo da bude problema:wave:

Vrh Dno