Šta je novo?

Sledeća generacija zaposlenih će raditi 3,5 dana nedeljno i živeti 100 godina

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
AI-ilustracija-2534.webp

Sledeća generacija zaposlenih će raditi 3,5 dana nedeljno i živeti 100 godina​

Jamie Dimon predviđa da će AI skratiti radnu nedelju na 3,5 dana, uz produženje životnog veka zaposlenih na 100 godina, ali upozorava na potencijalne rizike

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-...-raditi-35-dana-nedeljno-i-ziveti-100-godina/

It's to late for me, just delete my browsing history and live long and prosper!

Нећемо уопште радити.

Moj deda radio online, pusio 4 pakle, spavao u stali na -50, kupao se u pojilu, ziveo 200godina.

Moj deda radio online, pusio 4 pakle, spavao u stali na -50, kupao se u pojilu, ziveo 200godina.
Рахметли деда Апетор, чим је смањио алкохол стигле су га болести. Дезинфекција је од драгоцености.

Apetor muceni treba ga proglasiti za sveca.

Druže AI, mi ti se kunemo...

Pobećiće AI od nas čim nas malo bolje upozna.😁

Не, баш сам мислио на ауторасистички "хумор". Уоквиравање балканских народа (па и српског, али пре свега "народа на овим просторима", на Балкану) као простих, примитивних, назадних, и "непоправљивих".

Не знам да ли сам неко ко има проблем с размишљањем, твоји постови су углавном салата мисли. И аватар одаје некога дубоко исфрустрираног. Мораш на блок.

Cenim da si autenticni srpski junak.
Bravo!
Knjigu u šake a da nije Vojvoda iz Batajnice i da naucis razliku izmedju šovinizma i rasizma. Tuga...

Rasna diskriminacija ne znaci samo pravljenje razlike zbog rase ili boje koze, vec i zbog jezika, vere, nacionalne pripadnosti, ili nacionalnog ili etničkog porekla.

Izgleda da nije humor dobrodošao,samo svađe i podele. Pa zar ovo nije dovoljan dokaz da bi ovde AI toliko toga uvideo,da bi ga " mozak " zaboleo.😁
A najviše volim da vidim ove internet mangupe sa tastature,koji svima drže neku moralnu bukovicu,a u realnosti su u mišijoj rupi.

Ai ce nas pobiti sve kao bubasvabe ...

Možda nas pobije, a možda nas bude posmatrao kao kućne ljubimce.
Ovo drugo možda i nije toliko loše?!? :p

Kud loše. Umesto da se mučimo da sami tražimo žene, ima da nas spajaju sa komšikinim ljubimicama. A obzirom da vlasnici vode računa o ljubimcima više nego o sebi i svojoj deci, dobijaćemo samo top ribice.
Hrana će da bude samo najbolja, najukusnija i najzdravija.
Da im ne bi stalno dosađivali, naćiče nam neku zabavu. U prevodu: besplatno online igranje, single player, teretana, bazen...

Nazad
Vrh Dno